Банкеръ Daily

Финансов дневник

Клиентите на "Инвестбанк" могат да договарят плащанията по кредити

Във връзка с множеството предприети мерки за овладяване и ограничение разпространението на коронавируса от страна на държавните институции, "Инвестбанк" ще предостави възможността на домакинствата и предприятията, изпитващи временни затруднения поради създалата се ситуация, да кандидатстват за предоговаряне условията по кредитни продукти при облекчена процедура.

Всяка процедура за предоговаряне на кредит ще бъде разгледана в максимално кратък срок, а банката ще приложи индивидуален подход и нови условия спрямо нуждите на кредитополучателя.

От финансовата институция информират, че клоновете на "Инвестбанк" ще обслужват клиенти без промяна в работното време. При нужда от съдействие и консултация, относно продуктите и услугите на банката, клиентите могат да се свържат и с Центъра за обслужване на клиенти. 

Екипът на "Инвестбанк“ съветва клиентите си да банкират дистанционно и да посещават банковите офиси само при необходимост. "Служителите на банката ще Ви обслужват с предпазни средства (маски, ръкавици, антибактериални средства), като за Вас също са осигурени такива. С цел повишаване безопасността  на клиентите и служителите си, които посещават клонова мрежа, банковите офиси се дезинфекцират редовно", посочват от кредитната институция.

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във