Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Кампанията “Подкрепяме родното” на ИНВЕСТБАНК събра средства за училището в Широка Лъка

Вдъхновена от слогана „Покрай модерните амбиции, да не забравяме българските традиции!“, ИНВЕСТБАНК  проведе успешна кампания за събиране на средства, чрез която подкрепи кауза, свързана със съхраняването на българския фолклор и обичаи.

Чрез инициативата на банката всички клиенти, притежатели на кредитни карти на ИНВЕСТБАНК, имаха възможност да се включат и да допринесат за начинанието. За всяка една транзакция с кредитна карта на ИНВЕСТБАНК (на физически и виртуален POS терминал при търговец  банката даряваше по 20 стотинки. Със събраните средства  банката направи дарение на Национално училище за фолклорни изкуства „Широка лъка” – с. Широка лъка. Директорът на училището  г-жа Стоянка Тенева изрази благодарността си за направеното дарение и по нейно мнение  дарената техника в значителна степен ще подпомогне процеса на обучение.

Мисията на училището е да съхранява самобитното творчество, народните песни, гайдарските мелодии и танците, които винаги са стояли в основата на българското самосъзнание и бит.


Както възпитаниците на училището се стараят да популяризират народното творчество, ИНВЕСТБАНК  също е насочила инициативите си към широката публика в тази посока  и се гордее с положителните обществени нагласи и отклик. „Подкрепяме родното“ е много повече от рекламна кампания – това е ключово послание към обществото, целящо да покаже, че традициите имат място в съвременния бит  и че българският народ оценява богатството, което е наследил и има отговорността да съхрани.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във