Банкеръ Daily

Финансов дневник

Кампания на Райфайзенбанк набира средства за рехабилитация на недоносени деца

Здравеопазване, социална сфера, култура и образование, опазване на околната среда, за 9-та поредна година, са областите, които Райфайзенбанк ще подкрепи, с нови 22 общественозначими проектa.

Кампанията ще набира средства за продължаваща рехабилитация на недоносените деца, за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания, за хората в риск от най-уязвимите групи в обществото, за получаване на образование в детските онкохематологии в страната при продължително лечение, за съхраняване на традициите, за бездомните и диви животни, и за подобряване на инфраструктурата в национални турстически обекти.

Служителите на Групата Райфайзен в България даряват лични средства по избран от тях проект, като Райфайзенбанк подкрепя дарителския им жест със сумата до 100 лв. за всяка избрана от тях кауза.

Външните дарители се включват в кампанията, благодарение на популяризирането на проектите от медийните партньори на „Избери, за да помогнеш“, като даренията постъпват директно по сметките на съответните организации.

За осемте издания на кампанията са подкрепени  211 проекта за  над 2.4 млн. лева. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във