Банкеръ Daily

Финансов дневник

Инвестбанк с промоция по ипотечни кредити

За приближаващите Коледно-новогодишни празници Инвестбанк зарадва своите клиенти с промоция по ипотечни кредити в евро, която предоставя възможност за изгодно финансиране  за покупка на жилище и допълнително финансиране при нужда от ремонт и обзавеждане, както и рефинансиране на текущи ипотечни кредити. Промоцията ще продължи до 31.03.2017г.

Промоционалните условия предлагат нисък лихвен процент, дълъг срок на погасяване на кредита – до 35 години, сигурност за клиентите при планиране на разходите: фиксирана лихва за 5 години, а за останалия период от срока на кредита – гарантирано прозрачно ценообразуване на базата на пазарен индекс. Не се заплащат такси за отпускане и управление на кредитите.

Като бонус, Банката предлага на кредитополучателите издаване на кредитна карта с предварително одобрен лимит и възможност за ползване на гратисен период по главницата.

Повече информация за промоцията по ипотечни кредити и възможностите за финансиране чрез широката гама от продукти и услуги на Инвестбанк клиентите могат да получат във всички финансови центрове и офиси на Инвестбанк в цялата страна, на тел. 0700 12 555 и на  www.ibank.bg

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във