Банкеръ Daily

Финансов дневник

Инвестбанк препоръчва на клиентите си дистанционно обслужване

 Във връзка с множеството предприети мерки за овладяване и ограничение разпространението на коронавирус (COVID-19), екипът на „Инвестбанк“ АД с грижа за Вас и за постигане на висока степен на клиентска удовлетвореност, Ви препоръчва използването на каналите ни за дистанционно обслужване. Това е мярка за ограничаване на човекопотока на едно място в нашите офиси, като целим превенция в създалата се епидемиологична обстановка!

Услугата „Интернет банкиране“ е непрекъснато достъпна от всяка точка на света, чрез която може да ползвате предлаганите от Банката продукти и услуги. Повече информация за Услугата можете да намерите тук

Възползвайте се от платформата „Удобно за теб“, с която може да кандидатствате онлайн  за потребителски кредити и кредитни карти. За разлика от посещението в банков офис, кандидатстването за кредит онлайн е достъпно по всяко време на денонощието.

Използвайте своята дебитна или кредитна карта за всички плащания с оглед безопасността на Вашето здраве.

Екипът на „Инвестбанк“ АД Ви съветва да посещавате банковите ни офиси само при необходимост. Служителите на банката ще Ви обслужват с предпазни средства (маски, ръкавици, антибактериални средства), като за Вас също са осигурени такива. С цел повишаване безопасността  на клиентите и служителите си, които посещават клонова мрежа, банковите офиси се дезинфекцират редовно.

В допълнение, „Инвестбанк“ АД в подкрепа на своите настоящи клиенти, предоставя възможността на всички физически и юридически лица да кандидатстват за предоговаряне условията по кредитни продукти при облекчен режим на разглеждане и ползване на гратисен период по вноски по главница до 6 месеца. Предложението е валидно за всички  кредитополучатели на банката, заявили писмено тази необходимост до 30.06.2020 г.

 

При нужда от съдействие и консултация, относно продуктите и услугите на Банката, Вие можете да се свържете с нашия Център за обслужване на клиенти. На разположение сме да отговорим на всички Ваши въпроси и запитвания на следните телефони:  • 0 700 12 555 – за абонати на Vivacom на цената на един градски разговор от цялата страна;
  • 17 555 – за абонати на мобилните оператори на цена според тарифния им план;
  • + 359 2 40 13 101, 102  – за връзка от чужбина. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във