Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Инвестбанк откри офис в Панорама Мол Плевен

Днес отвори врати новият офис на Инвестбанк в Панорама Мол Плевен, информират от банката. За удобство на клиентите офисът работи с удължено работно време без прекъсване, всеки делничен ден от 8.30 до 19.00 ч., а в почивните дни - от 10.00 до 18.00 часа.

В Офис Панорама Мол Плевен клиентите на Инвестбанк и посетителите на мола могат да се възползват от пълната гама модерни финансови продукти и услуги на Инвестбанк, предназначени за физически лица и фирми - банкови сметки, срочни депозити, касови операции, преводи в местна и чуждестранна валута, кредити, издаване и обслужване на кредитни и дебитни карти, сделки с валута, ценни книжа и благородни метали, електронно банкиране, нумизматични продукти и др.

Клиентите на Инвестбанк и гостите на Панорама Мол Плевен са поканени да прекарат приятни мигове от свободното си време на "пейките на знанието" на Инвестбанк, разположени в мола. Чрез безжичен Интернет те могат да посетят онлайн библиотеката на Инвестбанк - investbooks.net, част от инициативата на Инвестбанк "Книгите са банки за идеи, променящи света", в подкрепа на съхраняването и развитието на духовните и културните ценности на България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във