Банкеръ Daily

Финансов дневник

Януари – време е за съвършения план за 2021 година

Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за експресно получаване на потребителски кредит до 3 работни часа

Януари е вече тук и е време за нови решения и нови емоции. Време е да спрем да отлагаме плановете си. Сега е моментът за промяна и повече действия. Първият месец от новата година ни носи нови възможности, а планирането сега ни дава и редица предимства.

ПРАВИЛНО ПЛАНИРАНЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИМ ПОВЕЧЕ

Ако апартаментът ни често ни напомня за ремонта в кухнята, който ние отлагаме за поредна година, може би е време да разгледаме всички добри предложения на пазара и да планираме разходите, за да приключим и с тази задача. Ако въпреки прогнозите, снегът ни изненада и все още не сме подготвили колата за зимните условия навън – това е още едно доказателство, че трябва да планираме правилно важните неща. Време е за действия още сега, колкото и изкушаваща да е мисълта, че всичко ще се подреди без нашата намеса. Понякога с добро планиране можем да получим повече. Желанията ни са различни, а за някои от тях ще имаме нужда и от допълнителна подкрепа, затова Пощенска банка ни предлага нова кредитна програма „СЕГА“, с която бързо да реализираме всички свои планове.

ЕКСПРЕСНО ФИНАНСИРАНЕ, ЗА ДА СПЕСТИМ ВРЕМЕ

С новата кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка можем да получим бързо потребителски кредит, предварително одобрение за жилищен кредит или да ни бъде издадена нова дебитна или кредитна карта. Чрез опцията за експресно разглеждане можем да заявим и получим потребителски кредит от 5 000 до 50 000 лева само до 3 работни часа. С него със сигурност ще можем да „опитомим“ хаоса и да го превърнем в съвършения план за 2021 година. А като бонус да спестим време за повече любими занимания. Кредитна програма „Сега“ слага край на бавните процедури по получаване на нужното финансиране и дългото чакане в услуга на всички, които се нуждаят от бързи решения. В допълнение получаваме и пакетна програма за комплексно банково обслужване, която ще ни осигури преференциални условия за банкови продукти и услуги, застраховка „Защита на плащанията“, както и безплатно интернет банкиране. Само с едно посещение в банков клон имаме възможност да получим отделно или към всеки потребителски или жилищен кредит нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час.

Много вероятно е в дългия ни списък, отлаган във времето, да стои и покупката на нов дом. С програма „Сега“ отговорът за предварителното одобрение за жилищен кредит идва до 8 работни часа, при минимален размер от 60 000 лв. и експресна пазарна оценка на имота. Ако имаме въпроси и нужда от консултация, можем да се обърнем към експертите в Центровете за жилищно кредитиране на банката, където ще получим и индивидуална оферта спрямо нашите нужди и изисквания.

Ако работите на трудов договор, можете да кандидатствате по кредитна програма „Сега“ в най-удобния за вас офис на Пощенска банка, в който се предлага услугата. Повече информация за програма „Сега“ има и на сайта www.postbank.bg.

Facebook logo
Бъдете с нас и във