Банкеръ Daily

Финансов дневник

„Фискален контрол“ и дирекция „Оперативни дейности“ в НАП с нови шефове

Главна дирекция „Фискален контрол“ на Националната агенция за приходите от днес е с ново ръководство. Досегашният ръководител на звеното за фискален контрол – Филипина Тодорова, е освободена от длъжност. Директорите, които сега ръководят, дирекциите „Оперативни дейности“ и "Селекция и последващ контрол", ще заемат експертна длъжност. 
За директор на Главна дирекция „Фискален контрол“ е назначен Емил Беков – дългогодишен служител в Национална агенция за приходите. Функциите на ръководител на дирекция „Оперативни дейности“ в Централно управление ще се изпълняват от Спас Шишков.
Промени в ръководството на отдел „Оперативни дейности“ има и в териториална дирекция на НАП София-град, като от заеманата длъжност е освободен досегашният началник Тотю Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.
Промените в структурите на Главна дирекция „Фискален контрол“ са в резултат от наблюдения и анализ на новото ръководство, което има различна визия за тази важна за Националната агенция за приходите функция. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във