Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Fibank с подаръци за своите клиенти с жилищни кредити

Десет клиенти новодомци на Fibank (Първа инвестиционна банка), които вече са получили жилищни кредити от банката, получиха и безплатно кухненско оборудване. Печелившите имена бяха изтеглени в присъствието на нотариус на 6-и март 2014 г. в централата на банката.

През месец ноември миналата година Fibank предложи жилищен кредит "Пет и половина". Предложението на банката за клиенти е с фиксирана годишна лихва от 5.5% за първата година, без комисиона за предсрочно погасяване, включително при рефинансиране от друга банка, и без такса за разглеждане на документи. Освен да се сдобият със собствен дом, клиентите на Fibank бяха включени и в специална томбола, с която банката даде възможност на всички възползвали се от кредита досега да спечелят ново кухненско оборудване.

Кампанията за жилищен кредит "Пет и половина" на Fibank е удължена до 31-ви март 2014 г. при същите атрактивни условия. По този начин Fibank дава възможност на още петима щастливци да спечелят безплатно кухненско оборудване.

В кампанията могат да участват всички клиенти физически лица, които при подаване на искането си за кредит до 31-ви март 2014 г. представят на кредитен специалист от Fibank рекламната брошура за жилищния кредит, която съдържа уникален идентификационен номер.

Клиентите трябва да усвоят отпуснатия им кредит до 30-и април 2014 г.

Facebook logo
Бъдете с нас и във