Банкеръ Daily

Финансов дневник

Експерти ще съветват българския бизнес как да управлява риска

Световно известни специалисти в управлението на кредитния риск ще вземат участие в Петата годишна конференция за управление на кредитния риск, която се организира от ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Събитието, на което в. "БАНКЕРЪ" е медиен партньор, ще се състои на 21 октомври в хотел "Шератон" в София.

ICAP Bulgaria ще представи разнообразна и интригуваща програма върху най-възловите теми за управление на кредитния риск и за значимостта на бизнес информацията в управлението на риска.
За първи път в България презентации ще направят Марцин Петриковски, регионален директор за Централна и Източна Европа на Standard & Poor's и Гертян Каарт, президент на Федерацията за бизнес информационни услуги.

Програмата на конференцията ще бъде обогатена с изявления на висши мениджъри от банковия сектор, както и с панелна дискусия върху новите методи за управление на кредитния риск, между представители на български и мултинационални компании.

В допълнение към това, за първи път в историята на Конференцията, ICAP ще организира работен семинар върху темата за Управление на вземанията (Receivables Management).

Facebook logo
Бъдете с нас и във