Банкеръ Daily

Финансов дневник

Едно приложение с всички сметки от ОББ

ОББ е първата банка у нас, която прилага тази иновация - мултибанкирането, у нас, каза главният изпълнителен директор на ОББ Петър Андронов

Днес ОББ представи изцяло новата функционалност на мобилното банкиране "ОББ Мобайл". На събитието в "ОББ Галерия" присъстваха главният изпълнителен директор на ОББ Петър Андронов, Кристоф Де Мил - изпълнителен директор "Финанси" и лидер "Иновации" на ОББ, и Татяна Иванова - директор "Банкирансе на дрбено и дигитални продажби".

Новото мобилно приложение на ОББ е за индивидуални клиенти. То дава възможност на всеки клиент да следи по всяко време сметките си в различни банки в едно приложение. Това мобилно приложение започва с "обединеното показване" на сметки в четирите най-големи банки у нас - "Банка ДСК", "Пощенска банка", "Първа инвестиционна банка" и "УникредитБулбанк". "Ще продължим да добавяме още възможности, за да сте доволни и да имате всичко за вашите банкови сметки на едно място", подчерта Кристоф Де Мил.

Сто са различните иновации, които се използват в групата "Кей Би Си", от които ОББ ще има възможност също да се възползва и да приложи в интерес на клиентите си след сливането на банките.

Facebook logo
Бъдете с нас и във