Банкеръ Daily

Финансов дневник

Две специални предложения за малкия бизнес от Пощенска банка

Месеците на пандемия от Ковид-19 поставят сериозни предизвикателства пред редица малки бизнеси. Сега повече от всякога те имат нужда от подкрепа, добри решения и доверени партньори, с които да продължат напред. В последните месеци се открои и друга тенденция – безналичните плащания бележат огромен ръст и логично издаването и използването на карти също се увеличи многократно. Кредитната карта има безспорни предимства, като бързи, лесни и безопасни разплащания, допълнителни удобства и придобивки, както и достъп до пари навсякъде и по всяко време. От удобство тя все повече се превръща в необходимост за всички, включително за малките бизнеси. За да отговори на актуалните потребности на клиентите си от този сегмент, Пощенска банка има две специални предложения.

Ако притежавате малък бизнес, сега можете да се възползвате от издаване на кредитна карта Mastercard Business с промоционални условия и да си спестите таксата за разглеждане на заявление и лихвата за период 6 месеца от датата на издаване на картата при покупки на стоки и услуги и при теглене в брой. Тези условия важат до 25 март 2021 година и са валидни за юридически лица, еднолични търговци и лица, упражняващи свободни професии, които имат годишен оборот до 3 млн. лева.

Другото специално предложение на Пощенска банка към собствениците на малък бизнес е кредитна карта Mastercard Business, обезпечена с парични средства и само 5% годишна лихва. Офертата дава перфектна възможност на фирмите, които разполагат с достатъчно налични средства, да ги използват и като обезпечение, с което ще си гарантират чувствително по-добри условия при използването на кредитната карта.

Mastercard Business – последно поколение кредитна карта, която обединява чип технологията и иновативната функционалност за безконтактни плащания. Издава се на юридическото лице с определен картодържател –  собственика на дружеството или негов служител. Може да се ползва за теглене на пари в брой, плащане в търговски обекти в страната и чужбина или в интернет,  както и за плащане на покупки на равни месечни вноски. Ценно предимство на картата е дългият безлихвен гратисен период до 50 дни при покупки.

 

Картата Mastercard Business носи и редица плюсове при пътуване в чужбина:

„Спешно предоставяне на пари в брой в чужбина“ (Emergency Cash Advance) – услуга, която се предоставя с помощта на картовата организация Mastercard WorldWide и дава възможност да получите пари в брой при възникнал проблем с използването на кредитна карта в чужбина (в случай на загуба, кражба или повреда на карта) чрез обаждане на телефон +359 2 816 60 00.

Fast Track – преминавате приоритетно през първа проверка на лични документи и се възползвате от специална лента за проверка на багаж. Услугата е достъпна на летище София, Терминал 2. Всеки картодържател има право на още един придружител безплатно.

Безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ от Дженерали Застраховане АД - която включва медицински разноски в чужбина при злополука, спешна стоматологична помощ, загуба на чекиран багаж и др.

Facebook logo
Бъдете с нас и във