Банкеръ Daily

Финансов дневник

Даниела Петкова и Димана Ранкова са одобрени за членове на Управителния съвет на ПОК "Доверие"

КФН одобри Димана Ранкова (вляво) и Даниела Петкова за членове на Управителния съвет на ПОК "Доверие"

Комисията за финансов надзор, вече в пълен състав, работи с пълна пара.  На заседанието си на 16 април тя е обсъдила и разрешила мениджърски промени в седем пенсионно-осигурителни компании.  
Регулаторът е одобрил Даниела Панова Петкова, Ангелинка Стоянова Петрова, Васил Любенов Яначков, Димана Ангелова Ранкова и Мирослав Крумов Маринов за членове на Управителния съвет на ПОК "Доверие" АД. Заедно с това е издала одобрение на Гералд Вебер (Gerald Weber), Клаус Мюледер (Klaus Mühleder), Петер Хьофингер (Peter Höfinger) и Сдружение "Конфедерация на независимите синдикати в България" (КНСБ) за членове на Надзорния съвет на същата компания. Регулаторъ е разрешил Герхард Грунд (Gerhard Grund) да стане независим член на Надзорния съвет на ПОК "Доверие" АД.
 
Комисията за финансов надзор е одобрила Дойчо Динев Дойчев за член на съвета на директорите на "Пенсионноосигурителен институт" АД. Предметът на дейност на дружеството е допълнително пенсионно осигуряване.

 
Владислав Русев Русев, Павлин Деков Петков, Цветомир Серафимов Илиев са одобрени за членове на Управителния съвет на ПОД "Алианц България" АД. Издадено е разрешение на Валерий Петров Петров и на Кристоф Плейн (Christoph Plein) за членове на Надзорния съвет, а на Иван Паскалев Паскалев за прокурист на същото дружество.
 
Надзорът е одобрил Минко Христов Герджиков, Венелин Иванов Милев и Андрей Илиев Шотов за членове на съвета на директорите на ПОК "Бъдеще" АД, а Трифон Генчев Грудев и Йордан Горанов Генчев за независими членове на борда на същото дружество.
 
Силвия Тенчева Габровска и Георги Петров Личев са получили одобрение за членове на Управителния съвет на ПОК "Топлина" АД.
 
Николай Димитров Борисов има разрешение да бъде независим член на Надзорния съвет на Пенсионноосигурително акционерно дружество "ЦКБ-СИЛА" АД.
 
Регулаторът е одобрил Йоанис Парменион Партениотис за независим член на съвета на директорите на ПОК "Съгласие" АД, а Огнян Николов Георгиев за член на борда на същото дружество.

Facebook logo
Бъдете с нас и във