Банкеръ Daily

Финансов дневник

​Дай живот на идеите си

Постави ново начало с потребителския кредит от Пощенска банка с овърдрафт без лихва за първата една година

Щастливите истории за живота на другите започват винаги с една завладяваща идея. Сценариите си приличат, защото обикновено разказват за хора, които дълго време са отлагали мечтите си, докато не открият достатъчно голям стимул, който да ги провокира да преследват желанията си. Най-честата причина да губим връзка с големите си мечти е липсата на време и средства, за да ги реализираме. Но идва преломен момент, в който човек решава да действа и да промени живота си. Всеки ден чуваме или четем за хора, които са се осмелили да го направят.

Времето, в което живеем е уникално тъкмо с това – няма стереотипи, норми и строги предписания как да живеем живота си. Имаме много по-голяма свобода да реализираме идеите си и да изпълним ежедневието си със смисъл – нашият смисъл. Неизвестността, с която сме принудени да се справяме през последните няколко месеца, също провокира умението ни да се адаптираме успешно, да се изправяме по-смели и самоуверени пред непознатото и да правим избори, верни на нашите ценности. Септември също е месец на промените, защото стои на прехода между два сезона и ни напомня, че можем да се откажем от нещо старо в името на ново начало. Ако имаш идея, която обсебва съзнанието ти, ако имаш хоби, което ти носи безкрайна радост, ако имаш мечта, на която би се посветил изцяло, може би сега е моментът да действаш.

Най-големият препъникамък във възприятията на мнозина е финансирането на новия проект. Реално обаче банковият пазар предлага богат избор от подходящи продукти. Пощенска банка има продукт, който комбинира потребителски кредит и овърдрафт и целта му е да подкрепи хората да поставят своето ново начало. Потребителският кредит е в размер до 70 000 лв. и в промоционалния период до 31.10.2020 г. към него получаваш овърдрафт без лихва за първите 12 месеца. Размерът на овърдрафта е една работна заплата или до 3000 лв. Отпуска се директно по разплащателната ти сметка и можеш да го използваш както еднократно, така и на части в зависимост от потребностите си. Можеш да възстановиш изтеглената сума от размера на овърдрафта и да я използваш отново, изцяло или многократно, в рамките на една година. Това означава, че имаш още една заплата на разположение за непредвидени разходи – ценна възможност, когато реализираш собствен проект в първата, обикновено най-динамична година, след като си предприел някаква значима крачка в живота си. Финансирането наистина е максимално опростено и съобразено с клиента. Потребителският кредит с овърдрафт без лихва за 1 година от Пощенска банка може да бъде заявен изцяло онлайн – бързо, лесно и само в няколко стъпки. Нещо повече – този кредитен продукт ти носи допълнителна сигурност с програмата „Защита на плащанията“, която осигурява покритие на задълженията по кредита или овърдрафта при непредвидени житейски ситуации като продължителен болничен или нежелана безработица.

Често живеем с грешната представa, че всичко опира само до финансирането на нашите желания и пропускаме колко важна роля играят ентусиазмът, позитивната нагласа и способността да не се отказваш въпреки трудностите. Това са качествата, които помагат на едно момиче, което обича да прави торти и сладкиши да създаде една от най-предпочитаните сладкарници в столицата, на една жена, която има три деца, да отвори собствена детска градина и да се грижи за още деца по иновативни методи, на един млад мъж да стане освен програмист и хижар, като превърне една стара и изоставена постройка в свой дом и предпочитана дестинация за туризъм и релакс. Тези истории илюстрират и още един окуражаващ факт – хората, които реализират мечтите си, правят света по-добър не само за себе си, а за всички нас. Ти ще набереш ли смелост да следваш своята?

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във