Банкеръ Daily

Финансов дневник

ЦКБ награди диамантените момичета за триумфа им и отличното представяне на България пред света през 2021

Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който спечели мечтаното за България злато на изминалите Олимпийски игри в Токио. За цялостното им отлично представяне през годината банката подари на диамантените ни момичета Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа агенция Posoka.com.

От името на Централна Кооперативна Банка имам удоволствието да изразя благодарността ни към диамантените момичета за  великолепното им представяне на Олимпиадата в Токио, за радостта и гордостта, която благодарение на тях изпитахме като българи. Нашата корпоративна социална отговорност винаги е била насочена към това да подкрепяме българските таланти и да им даваме тласък и се надяваме нашият жест да им помогне да постигат още по-големи успехи“, заяви ръководителят на служба „Клиентско обслужване“ към дирекция „Частно банкиране“ на ЦКБ Томислава Иванова, която връчи на грациите ни ваучерите за екскурзия. С добри пожелания и поздравления за успехите на момичетата се включи в награждаването им и Aлбeнa Kepaнoвa, зaмecтниĸ-диpeĸтop нa Цeнтpaлнa Kooпepaтивнa Бaнĸa, ĸлoн Цeнтpaлeн.

Това наистина е една страхотна изненада. Екипът на банката определено ни уцели с перфектен подарък, защото ние много, много обичаме да пътуваме“, каза грацията ни Мадлен Радуканова малко след като прие ваучера за екскурзия.

„Много благодарим за отделеното време, за вниманието. Наистина се почувствахме специални и макар да знаем, че постиженията ни са зарадвали много хора, този жест ни го напомня“, сподели и Лаура Траатс.

Централна Кооперативна Банка е една от водещите банки у нас и разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно социална отговорност и подкрепя множество и различни инициативи, свързани с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и различни благотворителни инициативи. ЦКБ инвестира постоянно и в обновяване на услугите си и предлагане на нови технологии за сигурност и удобство за клиентите си. През изминалата година банката разшири портфолиото си от услуги и внедри електронните портфейли за дигитално плащане Google Pay и Apple Pay, които предлагат един от най-сигурните методи за бързи плащания с карта. Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.

Facebook logo
Бъдете с нас и във