Банкеръ Daily

Финансов дневник

БНП Париба - клон София е най-успешен чуждестранен клон за трета година

БНП Париба - клон София бе обявен за най-успешен чуждестранен клон от Асоциация “Банка на годината”. Оценяването се основава на публична информация за банките, генерирана и обединена от БНБ. Българският клон на БНП Париба получава за трети път престижната награда.

“Радвам се и съм поласкан, че БНП Париба България за трети път е отличена като най-успешен чуждестранен клон. Това е поредното признание за нашата силна пазарна позиция, за надеждните услуги, които предоставяме на клиентите си, особено чрез подхода One Bank, за стремежа към иновации и отговорното отношение, с което развиваме дейност в страната.”, каза Кристоф Деру, директор на БНП Париба за България.

БНП Париба е в България от 1994 г. и е позната на местния пазар основно с услугите си в сферата на корпоративното и институционално банкиране. Понастоящем освен с банков клон София, Групата БНП Париба е представена в страната чрез застрахователната компания БНП Париба Кардиф и чрез водещата компания за потребителски кредити БНП Париба Лични финанси. Над 1100 служители са ангажирани с услугите за индивидуални и корпоративни клиенти. От 2013 г. БНП Париба разширява услугите си за индивидуални клиенти и въвежда първата по рода си за нашия пазар изцяло онлайн депозитна система.

Отличието, получено в България, допълва поредицата международни признания за Групата БНП Париба през последната година. Най-престижното от тях е призът "Най-добра банка в корпоративния сегмент" за 2017 г. в класацията "Награди за изключителни постижения" на авторитетното финансово издание Euromoney.

Facebook logo
Бъдете с нас и във