Банкеръ Daily

Финансов дневник

БАКБ улесни откриването на Онлайн депозит

Българо-американската кредитна банка представи обновена версия на сайта си за дистанционно откриване на Онлайн депозит за  граждани - deposit.bacb.bg., съобщиха от финансовата институция. Сайтът е с променен дизайн и улеснена процедура, която отнема не повече от 10 минути.

Депозантите могат да избират между 3, 6 или 12-месечен срок на договора. Лихвените проценти са атрактивни и достигат до 1,1% на година в зависимост от валутата и срока. Откриването на депозита е лесно и става изцяло онлайн: попълва се заявка, предоставят се изискваните  данни и депозитът се захранва чрез превод от собствена сметка при банка в България или  от държава-членка на ЕС. Всички депозити, както и натрупаните лихви по тях са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в банките в размер до 196 000 лв.

Онлайн депозитът се предлага за нови клиенти на БАКБ – български граждани или граждани с постоянно пребиваване в България, които при подаването на първоначалната си заявка за депозит нямат активна разплащателна, депозитна или друга сметка в банката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във