Банкеръ Daily

Емил Ласов от Vivacom:

Автоматизацията на видеонаблюдението дава по-голяма сигурност на банките

S 250 7b9c57a2 9566 4abf 8762 c64f119a86d3

Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този въпрос дават водещи експерти от банковия и небанковия финансов сектор по време на втората годишна конференция "Финансите в дигиталния свят", организирана от вестник "БАНКЕРЪ“ с генералното спонсорство на Vivacom.
Партньори на събитието са TBI Bank, Пощенска банка, Борика - Банкови услуги, Булстрад Виена Иншурънс Груп и Булстрад Живот.

Маркетинг стратегията на банките може да се базира на иновативните дигитални решения. За тази възможност информира експертът от Vivacom Емил Ласов.

Като една от най-актуалните иновации се откроява дигитализацията на видеонаблюдението.

"Автоматизацията на този процес дава по-голяма сигурност на банките", разясни Ласов. 

Друга новост, от която могат да се възползват банките при изготвянето на маркетинг стратегията си според експертите на Vivacom е Wi-Fi смарт зоната. Става въпрос за свободен достъп до интернет на клиентите в банковия клон или офис. По този начин, когато клиент влезе в банката и се свърже със свободния интернет на телефонът му се появява сайтът с електронното банкиране на съответната финансова институция. По този начин лесно може да бъде анализиран продуктът, към който би проявил интерес клиентът.

Друга възможност са екраните, на които в определени дни и часове се появяват съобщения за продукти насочени към определен тип клиенти.

"Например в деня, в който хората получават пенсия на мониторите могат да текат реклами насочени точно към този тип клиенти", обясниха от Vivacom. 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във