Банкеръ Daily

Финансов дневник

Asset Електронни Битови Сметки е лесен и удобен начин да платите месечните си сметки

Интернешънъл Асет Банк предоставя на всички свои настоящи и бъдещи клиенти още една възможност за плащане лесно, изгодно, бързо и удобно на месечни сметки за ток, вода, парно, битов газ, застраховки, кабелна и цифрова телевизия, интернет, СОТ и др., без да се налага да посещавате клон на Банката или каса на съответния доставчик.

Можете да регистрирате услугата Асет Електронни Битови Сметки не само за Ваши лични задължения, но и за сметки на близки и роднини.

Можете да заявите услугата като посетите клон на Банката или дистанционно – чрез интернет банкирането Asset Online или приложението за мобилни устройства Asset Mobile, което е достъпно за безплатно изтегляне и инсталация от порталите на двете най-популярни операционни системи – Apple App Store и Google Play.

Посредством услугата потребителите пестят време и средства в динамичното ежедневие като същевременно ще получат сигурен, бърз и лесен достъп до информация за текущите задължения и история на плащанията. Новата услуга дава възможност за удобно и навременно информиране за текущите сметки както и редица предимства, като:


  • Следи вместо Вас за редовното плащане на задълженията Ви за битови и комунални услуги (Ваше задължение е единствено да осигурите достатъчно средства по сметката си, за да бъдат извършени всички заявени от Вас плащания);

  • Лесно – с еднократна регистрация;

  • Удобно – не посещавате Банката или каса на дружеството и пестите ценно време;

  • Сигурно – не пропускате срокове и плащания;

  • Изгодно – ползвате по-ниска цена от стандартните преводи в национална валута;

  • Информативно – получавате безплатни известия

  • Чрез мобилното банкиране Asset Mobile можете да платите задълженията си от всяка точка на света и по всяко време при максимално ниво на сигурност;

  • Да спестите време и средства чрез предоставения сигурен, бърз и интуитивен достъп до управление на абонаментите и задълженията Ви;

  • Дава възможност за бързо и лесно проследяване на историята на плащанията;

  • Възможност за плащане на суми по задължения на близки и познати.

Сигурността на Asset Mobile и останалите дигитални канали е гарантирана от последно поколение методи за автентикация.

Интернешънъл Асет Банк ще продължи да надгражда функционалните възможности на мобилното си приложение с цел постигане на още по-добро потребителско преживяване. В подкрепа на това Банката ще фокусира усилията си върху задълбочаващото се развитие на модела на дигитализация в сферата на финансовия свят, за да предложи все по-гъвкави, ефективни и персонализирани решения на разнородните потребности на своите клиенти.

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Интернешънъл Асет Банк, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата ни www.iabank.bg.

Facebook logo
Бъдете с нас и във