Банкеръ Weekly

Финансов дневник

"Алианц" с отстъпка до 45% по застраховка „Уютен дом“

Летните отпуски са времето, когато пътуваме и сме далеч от дома. Тогава се замисляме и как да предпазим жилищата си от неблагоприятни събития. Не са малко случаите, когато прибирайки се след ваканция, откриваме дребен теч, повредил необратимо паркета, или пък банята е намокрила тавана на съседите под нас. Застраховката няма да спести подобни случаи, но може да възстанови разходите за ремонт и те няма да се отразят на семейния  бюджет. 

За да могат все повече хора да защитят своя дом "Алианц" обяви отстъпки до 45% при сключване на имуществена застраховка „Уютен дом“. Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, земетресение, наводнение, късо съединение и др. Покриват се и разходи, направени с необходимата грижа за ограничаване на вредите при събитие, разходи за отстраняване на развалини и др. От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като процедурата е максимално опростена и не се изисква опис на имуществото. За улеснение на клиентите се предлага и възможността за разсрочено плащане на премията.

В допълнение към промоцията клиентите на "Алианц" получават и отстъпка при сключване на застраховка “Кражба чрез взлом” от 40 процента. Промоционалните условия по застраховката на "Алианц" са валидни до 31 юли.

„В забързаното си ежедневие често не се замисляме колко ценен и уязвим е нашият дом. Затова нашата мисия е да предложим на клиентите си достъпни варианти как да го защитят и в случай на неблагоприятно събитие да успеят бързо да възстановят щетите, без това да се отрази на семейния бюджет. От гледна точка на сигурността "Алианц" се е доказал като безспорен надежден партньор при преодоляване на неблагоприятните последици от настъпили събития”, коментира Александър Митов - директор на дирекция „МСП и дребен бизнес“ в ЗАД "Алианц България".

Всеки от нас си мисли: „Това не може да ми се случи на мен” и „Колко често се случват тези неща, за да ми трябва застраховка?”. Но, ако се случи, е добре да имате застраховка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във