Банкеръ Daily

Финансов дневник

Адвокатското съдружие „Ърнст & Янг“ има нов ръководител

Адвокатско съдружие „Ърнст & Янг“, част от EY (Ernst & Young) в България съобщи, че Светлин Адриянов поема ролята на лидер на правната практика за EY в България, Албания и Македония, която е в сила от 6 август 2018 година. Този ход укрепва една от основните области на дейност на фирмата – корпоративното и договорно право, и добавя допълнителна дълбочина към услугите, които фирмата предлага.

Светлин Адриянов  е магистър по право от Софийски университет „Св. Климент Охридски“, адвокат, квалифициран като представител по индустриална собственост на местно и европейско ниво; той е и квалифициран медиатор.

Притежаващ повече от 23 години юридически опит, той започва кариерата си като част от една от водещите адвокатски кантори в страната, където през последните няколко години е съдружник, ръководител на правната практика по защита на конкуренцията и антитръстова политика, заместник-ръководител на практиката по съдебно оспорване и арбитраж.

От 2017 г. Светлин Адриянов е председател на Комитета за съответствие и арбитър в Постоянния арбитражен съд при Германо-Българската индустриално-търговска камара; активен е в работата на Американската търговска камара в България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във