Банкеръ Daily

Финансов дневник

Адмирал Иншурънс Брокер става Мусала Иншурънс Брокер

Новата корпоративна идентичност отговаря на бъдещите планове на компанията за развитие и постигане на високи резултати

Николай Чернев, собственик на Мусала Иншурънс брокер

От 27 февруари 2017 г. един от водещите застрахователни брокери в България Адмирал Иншурънс Брокер официално сменя своята корпоративна идентичност и става Мусала Иншурънс Брокер. Ребрандирането е израз на корпоративните планове за развитие и затвърждане на лидерските позиции на компанията на застрахователния пазар в България. Изградената репутация на компанията и дългогодишни партньорски отношения ще бъдат основа за бързото налагане на новата корпоративна идентичност – Мусала Иншурънс брокер.

Собствеността на компанията и управленският състав остават непроменени. Екипът, който ще менажира Мусала застрахователен брокер е с дългогодишен опит и е част от компанията от 2009 година.

Към момента застрахователният брокер разполага с 120 офиса в цяла страна. Плановете на Мусала Иншурънс брокер са да увеличи своето присъствие в София и останалите големи градове на страна. За 2016 г. компанията е реализирала премиен приход от 21 577 057 лева като бележи ръст от 25.6 % в сравнение с резултатите от 2015 година.

През 2016 г. застрахователният брокер бележи ръст и в броя на клиентите, сключили застраховки благодарение на неговите посреднически услуги - 82 000 физически и юридически лица. Затова брокерът ще разчита и на лоялността на досегашните клиенти, които познават добре  професионалната етика и отношение на екипа.

"Нашето  желание и хъс за работа остават непроменени, а с тях и фирмената ни политика да сме безкомпромисни в качеството на предлаганите услуги и да предоставяме комплексно обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент", заяви Николай Чернев, собственик на Мусала Иншурънс брокер.

Facebook logo
Бъдете с нас и във