Банкеръ Weekly

Финансов дневник

ИМЕНА

Любомир Пунчев, ръководител на дирекция Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк, става член на управителния съвет на кредитната институция. Той получи сертификат от подуправителя на Българска народна банка, ръководещ управление Банков надзор Румен Симеонов, който му дава право да заема този пост. Пунчев има петнадесетгодишен опит в банковото дело и е заемал последователно различни отговорни позиции в БУЛБАНК. В управителния съвет на кредитната институция ще отговаря за развитието на продуктите и услугите за граждани, малки и микропредприятия.
85059

Виолина Маринова, председател на УС на Банка ДСК, излезе в десетдневен отпуск, който ще прекара заедно с дъщеря си в Мексико. Шефката на най-голямата по размер на спестяванията кредитна институция в България смята да посети някои от археологическите забележителности, свързани с цивилизацията на маите и атцтеките.

Момчил Смърдански, началник отдел Депозити в Пощенска банка, информира, че кредитната институция предлага тримесечния Образцов депозит с преференциална лихва от 7.25% в лв. и от 5.25% в евро. Продуктът дава възможност за довнасяне на суми по всяко време.

Херберт Степич, главен изпълнителен директор на Райфайзен Интернешънъл и заместник-председател на Райфайзен Централбанк, обяви, че за шести път списанието Глобал Файнанс е определило австрийската кредитна институция за Най-добра банка в Централна и Източна Европа за 2007 година. Дъщерните й компании в Албания, Босна и Херцеговина, Словакия и Сърбия получиха наградата за Най-добра банка в съответната страна.

Рожденици
Красимир Жилов, управител на клона на Алфа Банк в България, ще отпразнува рождения си ден на 22 март.
Диана Младенова, изпълнителен директор на ИНВЕСТБАНК, ще отбележи рождения си ден на 22 март.
Милен Велчев, заместник-председател на парламентарната Комисия по бюджет и финанси и бивш министър на финансите ще почерпи за рождения си ден на 24 март.
Николай Логофетов, изпълнителен директор на застрахователната компания Граве България АД, ще празнува рождения си ден на 25 март.
Иван Искров, управител на БНБ, ще получи поздравления от приятели и колеги за рождения си ден на 26 март.

Facebook logo
Бъдете с нас и във