Банкеръ Weekly

Финансов дневник

ИМЕНА

Левон Хампарцумян, председател на управителния съвет на БУЛБАНК, заминава за Хърватска, където ще участва в тридневната конференция на списанието Юромъни, посветена на финансовите пазари в страните от Югоизточна Европа. Конференцията се провежда от 23 до 25 октомври в Дубровник. На нея ще присъства и председателят на УС на Ейч Ви Би Банк Биохим и на ХЕБРОСБАНК Петер Харолд, който ще изнесе лекция за перспективите пред пазарите в страните от Югоизточна Европа.
Иван Еничаров, началник отдел Държавно имущество в Министерството на финансите, ще бъде представител на държавата в общото събрание на акционерите на Банковата консолидационна компания (БКК), което ще се проведе на 1 ноември. Дружеството е в процедура по ликвидация от октомври 2005 година. На предстоящото общо събрание ще бъде разгледан докладът на ликвидатора Нели Кордовска и ще бъде одобрено предложението й за приключване на процедурите по разплащане с кредиторите и собствениците на компанията.
Цанко Илиев Коловски получи сертификат от управление Банков надзор на БНБ, който му дава право да бъде член на управителния съвет на ИНВЕСТБАНК. В момента той е началник на дирекция Ликвидност на банката, но сега към тези негови задължения ще се прибавят и това на прокурист и на член на управителния й съвет.
Красимир Жилов, изпълнителен директор на Societe Generale ЕКСПРЕСБАНК, бе дарен от съпругата си Татяна с трети син. Момчил се роди на 19 октомври, тежи 3.8 килограма и е висок 51 сантиметра. Първият син на Красимир Жилов е на шестнадесет години, а вторият е на осем. Честито на цялото семейство.
Рожденици
Мария Илиева, главен изпълнителен директор на МКБ ЮНИОНБАНК, ще отпразнува рождения си ден на 21 октомври.
Ирен Петрунова, директор Валутни операции на Международната инвестиционна банка в Москва, ще почерпи приятели и колеги за рождения си ден на 24 октомври.
Теодор Каракасис, изпълнителен директор на Пощенска банка, ще получи поздравления от приятели и колеги за рождения си ден на 24 октомври.
Димитър Вучев, изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка, ще отбележи рождения си ден на 26 октомври.

Facebook logo
Бъдете с нас и във