Банкеръ Weekly

Финансов дневник

ИМЕНА

Петер Харолд, председател на съвета на директорите на Ейч Ви Би Банк Биохим и ХЕБРОСБАНК, в момента е единственият висш мениджър, който се занимава с текущите задачи по сливането на двете кредитни институции с БУЛБАНК. Другите двама мениджъри, които координират тази дейност - главният изпълнителен директор на БУЛБАНК Левон Хампарцумян и главният оперативен директор на БУЛБАНК Андреа Казини, са в отпуска. В обединената кредитна институция Петер Харолд ще заеме длъжността на главен оперативен директор.
Емилия Миланова, подуправител на БНБ и началник на управление Банков надзор, излезе в отпуска от 10 август. По време на нейното отсъствие ангажиментите й ще поеме главният директор на управлението Петър Андронов.
Йордан Скорчев, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка, заяви, че от началото на август е започнало промоционално предоставяне на кредитни карти Дайнърс клуб към всяка новоиздадена кредитна карта Виза или Мастъркард. Специалният пакет от отстъпки включва безплатно издаване на Виза или Мастъркард и Дайнърс Клуб карта, без такси за обслужване през първата година и 50% отстъпка от таксите за поддръжка, дължими от втората година за Виза и Мастъркард.
Иван Иванов и Иво Груев ще са новите заместник-изпълнителни директори на ЗПАД Булстрад. Вестник БАНКЕРЪ, научи, че документите и молбите за сертификат за заемане на тези длъжности вече са внесени в Комисията по финансов надзор.
Рожденици
Цветан Василев, председател на надзорния съвет на Корпоративна банка, ще отпразнува рождения си ден на 12 август (събота).
Павлина Найденова, един от основните акционери на ТЕКСИМБАНК, ще отбележи рождения си ден на 13 август.
Анелия Тихова, главен счетоводител на ИНВЕСТБАНК, ще приема поздравления от приятели и колеги за рождения си ден на 14 август.
Александър Керезов, член на управителния съвет на ЦКБ, ще почерпи за рождения си ден на 14 август.
Александър Воденичаров, председател на управителния съвет на ЦКБ, ще отпразнува рождения си ден на 18 август.

Facebook logo
Бъдете с нас и във