Банкеръ Weekly

Финансов дневник

ИМЕНА

Атанасиос Куцопулос, главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България, обяви, че кредитната институция дарява 30 хил. лв. на Асоциацията на чернодробно трансплантираните в България. Асоциацията е доброволна, неправителствена организация, чиято основна цел е да подпомага децата с извършена чернодробна трансплантация, както и тези, чийто живот би могъл да бъде спасен чрез нея.
Заместник- министърът на финансите Георги Кадиев се срещна на 27 юли с ръководствата на Асоциацията на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата и на Български съюз на частните предприемачи Възраждане. Представителите на бизнеса са възразили срещу намерението за отписване на преоценъчния резерв в данъчния амортизационен план, предвидено в Закона за корпоративното подоходно облагане.
Станислав Танушев, заместникглавен изпълнителен директор на Ейч Ви Би Хеброс Лизинг(HVB Hebros Leasing), каза, че най-голямата лизингова компания в България, която е част от (УниКредит Груп), създава клуб Златен партньор. Първата златна оферта включва закупуването на автомобил BMW на лизинг без първоначална вноска и без такса за управление при 5% отстъпка от цената. Лизингът на BMW-то може да е за срок до шест години при лихва от 6.45% в евро или 7.45% в лева.
Рожденици
Стилиян Вътев, главен изпълнителен директор на ОББ, отбеляза петдесетата си годишнина със стилен коктейл в заведението Къщата с часовника на 26 юли. За да почетат рожденика на празненството, дойдоха много приятели, колеги, политици, бизнесмени и журналисти.
Младен Мутафчийски, член на надзорния съвет на Интернешънъл асет банк, ще отпразнува рождения си ден на 30 юли.
Велизар Стоилов, бивш главен секретар на БНБ и настоящ заместник-кмет по транспорта на столицата, ще почерпи за рождения си ден на 30 юли.
Владимир Владимиров, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на ИНВЕСТБАНК, ще приема поздравления от приятели и колеги за рождения си ден на 1 август.
Сашо Чакалски, изпълнителен директор на Насърчителна банка, ще почерпи приятели и колеги за рождения си ден на 2 август.

Facebook logo
Бъдете с нас и във