Банкеръ Weekly

Финансов дневник

ИМЕНА

Робърт Хагеман, новият шеф на мисията на МВФ за България, ще пропусне поредната й визита в страната, която започва на 3 май. Здравословни проблеми са пречка за пристигането му у нас, научи в.БАНКЕРЪ. Задълженията на Хагеман поне за тази мисия ще бъдат поети от постоянния представител на МВФ у нас Джеймс Роуф.

Димитър Костов, подуправител на БНБ, ще открие на 3 май в хотел Шератон 8-ия български форум за информационни технологии Българската финансова система на прага на Европа. Официални партньори на събитието са: БНБ, Асоциация на търговските банки, Банксервиз, Комисията за финансов надзор, Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, представи пред журналисти перспективите за развитието на кредитната институция през следващите години на специална среща, която се проведе на 26 април в Гранд хотел София. Събитието бе по случай 15-ата година от създаването на банката.

Петя Трифончовска, шеф на пресцентъра, парламентарен секретар на БНБ и заместник-секретар на УС на Централната банка, премина на работа в частния банков сектор. През седмицата тя пое връзки с обществеността и рекламата на ЮНИОНБАНК.

Рожденици
Ивайло Мутафчиев -един от най-големите акционери на Първа инвестиционна, банка, ще отпразнува рождения си ден на 30 април.
Любомир Дацов, заместник-министър на финансите, ще приема поздравления от приятели и колеги за рождения си ден на 2 май.
Бисер Митриков, директор на Банка ДСК, за операциите й в район София-изток ще почерпи за рождения си ден на 2 май.
Николай Велков, заместник-председател на надзорния съвет на Корпоративна банка ще отбележи рождения си ден на 4 май.

Facebook logo
Бъдете с нас и във