Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Имена

Министърът на финансите Пламен Орешарски връчи специална награда на Румяна Дулева, директор на Териториална данъчна дирекция в Бургас на празненство на данъчния служител на 17 ноември 2005 година. Тя й се присъжда за приноса в изграждането на Националната агенция за приходите (НАП) в качеството й на ръководител на пилотния проект в Бургас.
Петер Харолд, председател на управителните съвети на Ейч Ви Би Банк Биохим и ХЕБРОСБАНК, и Васил Димитров, изпълнителен директор на радио Класик ФМ, откриха третия сезон на Биохим Класик Джем, който ще започне с концерт на цигуларката Мила Георгиева.
Левон Хампарцумян, председател на УС на БУЛБАНК участва от 15 до 17 ноември на Петнадесетия европейски банков конгрес във Франкфурт. Той бе открит от президента на Дойче Бундесбанк Аксел Вебер и е посветен на икономическото развитие на страните в Европа и Азия.
Антон Тодоров получи от БНБ разрешение да заема длъжността изпълнителен директор на Пиреос Евробанк.
Улрих-Гюнтер Шуберт, главен изпълнителен директор на банка БНП-ПАРИБА (България), и новият софийски кмет Бойко Борисов подписаха на 15 ноември 2005 г. договор за сътрудничество между кредитната институция и Столичната община за осъществяване на благотворителен проект Социална кухня в полза на социалнослабите възрастни жители на София.
Ралица Агайн, заместник-председател на Комисията по финансов надзор и шеф на управление Застрахователен надзор, одобри Габриела Генова за прокурист на Граве България.
Рожденици
Любомир Каримански, прокурист на ДЗИ Банк, ще отпразнува рождения си ден на 19 ноември.
Виолета Даракова, изпълнителен директор на ЗД ЕвроИнс, ще почерпи за рождения си ден на 21 ноември.
Данчо Данчев, изпълнителен директор на ЗАД Виктория, ще отбележи рождения си ден на 21 ноември.
Емилия Палибачийска, изпълнителен директор на Ейч Ви Би Биохим ще приема поздравления за рождения си ден на 22 ноември.
Иван Колев, член на УС на Интернешънъл Асет Банк, ще почерпи приятели и колеги за рождения си ден на 24 ноември.
Тодор Николов, изпълнителен директор на Агенцията за приватизация, ще отбележи рождения си ден на 24 ноември.

Facebook logo
Бъдете с нас и във