Банкеръ Weekly

Финансов дневник

ИМЕНА 45

Петер Харолд, председател на УС на Ейч Ви Би Банк Биохим и на ХЕБРОСБАНК, ще открие на 15 ноември 2005 г. в София нов Европейски финансов център. Той ще предлага на българските бизнесмени консултации по изготвяне на проекти, с които могат да кандидатстват за финансиране от ЕС. На откриването ще присъства вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин.
Надежда Илиева Михайлова е новият член на управителния съвет на Райфайзенбанк (България). На 10 ноември тя получи от подуправителя на БНБ Емилия Миланова сертификат, даващ й право да заема тази длъжност.
Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка, откри на 10 ноември първия бизнес център на кредитната институция в Пловдив. Той ще предлага всички финансови услуги на корпоративните клиенти, както и специализирани консултации за техните проекти.
Ралица Агайн, заместник-председател на КФН и ръководител на управление Застрахователен надзор, издаде сертификат на Саша Бок за член на управителния съвет и изпълнителен директор на Застрахователна компания Български имоти и на Животозастрахователна компания Български имоти.
Димитър Димитров бе одобрен от управление Застрахователен надзор на Комисията за финансов надзор за прокурист на ЗК Евро Инс.
Росен Крачунов е новият актюер на ЗАД Булстрад Живот. Той получи разрешение да заеме тази длъжност от управление Застрахователен надзор на КФН.
Живка Сарачинова, член на УС на SG ЕКСПРЕСБАНК, ще бъде домакин на коктейла по случай първата година от откриването на офиса на банката в Павлово.
Рожденици
Георги Мутафчиев, председател на надзорния съвет на ПИБ, ще отбележи рождения си ден на 13 ноември.
Кирил Калинов, началник на управление Кореспондентски отношения в БУЛБАНК, ще почерпи приятели и колеги за рождения си ден на 14 ноември.
Жасмина Узунова, член на управителния съвет на клона на Банка Пиреос ще приема поздравления от приятели и колеги за рождения си ден на 15 ноември.

Facebook logo
Бъдете с нас и във