Банкеръ Daily

Брюксел ни дава на съд заради Търговския регистър

Причината за това решение е, че крайният срок, в рамките на който България е трябвало да се свърже със Системата за взаимно свързване на търговските регистри (BRIS) на... Още »
Банкеръ Daily

Задава се ваксинационна диктатура

Ограниченията, отнасящи се до хората, които по една или друга причина не са се ваксинирали срещу коронавирус, стават все повече и по-всеобхватни и удивително напомнят... Още »
Банкеръ Daily

Изходът от вечната парламентарна криза...

Ако не се реализира проекта на "Има такъв народ", се очертават предсрочни избори до дупка. Те или ще доведат някой ден до пълна изборна победа на "ИТН", или... Още »
Банкеръ Daily

Девет души са с обвинителни актове за изборни престъпления

От началото на предизборната кампания на територията на цялата страна са образувани общо 919 преписки и 76 досъдебни производства Още »
Банкеръ Daily

Словения подкрепи България в позицията й за Северна Македония

Словенският премиер Янез Янша заяви, че разбира със сигурност позицията на България за ветото ѝ за начало на преговорите за присъединяване на Северна Македония към ЕС. Още »
Банкеръ Daily

Гърди си с рози накичи и пуричка си запали...

Македонският премиер Зоран Заев връчи на Корнелия Нинова букет червени рози, а на бившия премиер Бойко Борисов кутия с пури от САЩ, в очакване да му отворят вратата... Още »
Банкеръ Daily

Ядрено-Магнитски резонанс на задкулисието

От коментарите на системните партии и лидерите излиза, че всички те са чиста вода ненапита, нямат връзка и не познават Пеевски, и най-вече - че са на първата линия в... Още »
Банкеръ Daily

Илюзорната свобода на платеното слово

Изказване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков предизвика истерични реакции в медийните среди, близки до бившите управляващи. Още »
Банкеръ Daily

Мутри вън, мутри - вътре...

Ще станем ли отново жертва на "неуместен сарказъм"?
В шумотевицата около парламентарната комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ, коалицията с многозначителното наименование сякаш забрави за идеята на възникването... Още »
Банкеръ Daily

Новите български Апостоли

Разноречието в Народното събрание наподобява на атмосферата в гала вечер с ММА-боеве: всеки вика за фаворита си, никой никого не слуша, но всички са готови да се... Още »
Банкеръ Daily

Дреме ми на менискуса!

Новият парламент не куца, а направо затепва на една място, докато лидерът на ГЕРБ, макар и с патерица, но върви по планираната от него посока. Още »
Банкеръ Daily

Кармичната обреченост на българския избор

Стремежът към истината и отстояването на претенцията за последна инстанция в популяризирането й наистина е похвален, но у нас много по-често е подвеждащ. И в крайна... Още »
Банкеръ Daily

Не им е по характера, как' Сийкееее!

Щеше да е прекрасно, ако прокуратурата действаше с такъв размах, съсредоточеност и хъс към всички, които по са тръгнали да влизат в парламента по втория начин. Строго,... Още »
Банкеръ Daily

Локдаун за т. нар. политически елит

След вотът в неделя, системните партии, а парламентаризмът в познатия му вид, вече не са същите. Още »
Банкеръ Daily

Арестантите под строй за вота в 27 затворнически секции

Държавното обвинение направо изненада всички, като тиражира информация за първа присъда за купуване на гласове. Според информацията жител на Горни Дъбник е получил 11... Още »
Банкеръ Daily

Бившият МВР-шеф Христо Терзийски пусна вота си в Слокощица

Гласувах за нашия Кюстендилски край- да бъде добър дом за всички ни, заяви Терзийски. Още »
Банкеръ Daily
Избори' 2021

Прокуратурата образува 33 производства за изборни престъпления

Преписките и производствата съдържат данни и доказателства за предлагане на имотни облаги, с цел гласуване за определен кандидат, политическа партия или коалиция, за... Още »
Банкеръ Daily

Корона чао, преминавам на червено с калашников!

Имало едно време един лидер на политическа партия, който през годината обикновено мълчал и не ходел на работа. В навечерието на всеки официален партиен форум и на... Още »
Банкеръ Daily
Тошко Йорданов:

ГЕРБ е най-голямото зло за демокрацията ни в последните 11 г.

Сред условията, които председателят на ПГ на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова постави, е в бъдещия кабинет да няма влияние на ГЕРБ и ДПС. Още »
ГЕРБ е най-голямото зло за демокрацията ни в последните 11 г.
юли 2021
чет
пет
съб
нед
пон
вт
ср
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31