Банкеръ Daily

Весела Лечева представи екипа си

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева представи своя екип и приоритетите в работата на министерството ."Виждаме проблеми във функционирането на дружествата,... Още »
Банкеръ Daily

"Демократична България" и "Възраждане" се регистрираха в ЦИК

Демократична България се регистрира самостоятелно за вота на 2-ти октомври. Бившият правосъден министър Надежда Йорданова каза, че дясната коалиция е готова за общи... Още »
Банкеръ Daily

МОСВ представи приоритетите и екипа си

Д-р инж. Росица Карамфилова е експерт с дългогодишен опит в областта на управление на околната среда.Петър Димитров и Ренета Колева са назначени за зам.-министри, а... Още »
Банкеръ Daily

Котешки живот

През август столичните улици са пусти. Някои любимци се възползват от липсата на хора. Още »
Банкеръ Daily

Министър Велислав Минеков представи екипа си

Министърът на културата Велислав Минеков обяви приоритетите на ведомството и представи екипа си. Сега министърът иска "всички добри намерения да се превърнат в... Още »
Банкеръ Daily

Министър Атанас Пеканов представи програмата и екипа си

Заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов представи приоритетите си, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост и... Още »
Банкеръ Daily

Служебният министър на иновациите и растежа представи екипа си

Служебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев представи екипа си и приоритетите в работата на министерството. В подкрепа на българския бизнес по Плана... Още »
Банкеръ Daily

Крум Зарков представи екипа си в правосъдното ведомство

Министърът на правосъдието в служебния кабинет Крум Зарков представи заместниците си Мария Павлова, Юлия Ковачева и Емил Дечев както и приоритетите в дейността на... Още »
Банкеръ Daily

Иван Демерджиев представи екипа си в МВР

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев представи заместниците си в МВР - Моника Димитрова Бийчър, Венцислав Катинов и Емил Ганчев. Демерджиев очерта... Още »
Банкеръ Daily

Министърът на външните работи Николай Милков представи приоритетите си

Министър Николай Милков представи екипа и приоритетите си в рамките на кабинета "Донев". Велислава Петрова запазва поста си на заместник-министър с ресори Република... Още »
Банкеръ Daily

Икономическият министър Никола Стоянов представя екипа и идеите си

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов представи екипа си и приоритетите в работата."Тежки дни очакват хората в България, но тежки дни очакват и... Още »
Банкеръ Daily

Служебното правителство пое Министерския съвет

В Гранитната зала на Министерски съвет правителството в оставка с премиер Кирил Петков предаде властта на новия служебен кабинет оглавяван от Гълъб Донев. Още »
Банкеръ Daily

Парламентарна ваканция

47-ия парламент е към своя край и народните представители се готвят за новия политически сезон. Още »
Банкеръ Daily

Депутатското лято идва

След като БСП днес върна неизпълнен мандата на президента, депутатите усетиха полъха на лятото откъм входната врата. Още »
Банкеръ Daily

МРРБ обвини ПП за спрените поръчки за пътища

Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов даде извънреден брифинг във връзка със спрените от АПИ обществени поръчки за ремонт и поддръжка на... Още »
Банкеръ Daily

"Обучителен център" за управляващи издигнаха протестиращи до Народното събрание

Протестиращи издигнаха палатка зад Народното събрание, която нарекоха "Обучителен център" за управляващите. Протестите са на пътни фирми в цялата страна заради... Още »
Банкеръ Daily

Държавата е заложник на поддържана от АПИ порочна система

Агенцията за пътна инфраструктура едностранно е прекратила всички нови обществени поръчки за текущ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа позовавайки се на... Още »
Банкеръ Daily

Пътните фирми започват протести в цялата страна утре

Представителите на браншовите организации обявиха безсрочни протести. В тях ще се включи и Камарата на строителите в България заради липсата на индексация по... Още »
Банкеръ Daily

Кирил Петков награди ученици за постижения на международни състезания

Премиерът Кирил Петков връчи грамоти и значки на 25 ученици за високи резултати на международни олимпиади и състезания, проведени през тази година. Петков поздрави... Още »
Банкеръ Daily
Атанас Пеканов, виепремиер по управление на европейските средства в СТУДИО БАНКЕРЪ:

Изграждаме съвет за икономически анализи с успели българи

В политическа конфронтация първата жертва е истината
Политиците оставят на заден план дългосрочно правилните решения Още »
Изграждаме съвет за икономически анализи с успели българи
август 2022
пон
вт
ср
чет
пет
съб
нед
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31