Банкеръ Daily

Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, а ПП им светят

"Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито “Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов", написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави... Още »
Банкеръ Daily

Още четири кораба със зърно са отплавали от Украйна

Миналия месец Турция, ООН, Русия и Украйна подписаха споразумение за възобновяване на износа на зърно от украинските черноморски пристанища Южни, Черноморск и Одеса Още »
Банкеръ Daily

Гълъб Донев се самоизолира след контакт с лице с коронавирус

Министър-председателят се чувства в добро здраве, продължава да работи дистанционно и да е в постоянна връзка с членовете на правителството, посочват от... Още »
Банкеръ Daily

Митрофанова: За газ от "Газпром" се плаща само в рубли

Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова се качи на Шипка ден след официалните чествания на Шипченската епопея Още »
Банкеръ Daily

Служител на украинските служби за сигурност се самоуби

Политикът Андрий Лаврус написа в „Телеграм“, че ръководителят на регионално поделение на Украинската служба за сигурност Олександър Наконечни се е самоубил като се е... Още »
Банкеръ Daily

Анкара притиска банките да държат ниски кредитните лихви

Кредитните институции, които работят с лихви в диапазона от 22.85% до 29.4% по нови търговски заеми, ще трябва да влагат в централната банка облигации в лири в размер... Още »
Банкеръ Daily

Александър Маринов: Служебният кабинет не се намесва в изборите

"Израз на много богата фантазия е да се търси някакво партньорство или съюз между президента и ГЕРБ", заяви проф. Александър Маринов, председател на Стратегическия... Още »
Банкеръ Daily

Наесен НАП ще спре достъпа до стария портал за електронни услуги

Повече от година, за удобство на потребителите, двата портала на НАП функционират едновременно, като през това време бяха прехвърлени всички потребителски профили и... Още »
Банкеръ Daily

Константинова: Сами ДБ ще са по-силни на изборите

Бившият силов министър Бойко Рашков вероятно ще е водач на листа на ПП. Обсъжда се Ицо Хазарта отново да застане срещу Корнелия Нинова и Бойко Борисов в 25-и МИР в София Още »
Банкеръ Daily

ДБ обжалва пред ВАС решение за изходния код на машините за вота

От ДБ настояват достъпът до изходния код на машините за гласуване да бъде осигурен още в рамките на процеса по удостоверяване, извършен от Министерството на... Още »
Банкеръ Daily

Договорен е превозът на въглища за Сърбия

Предстои възобновяването на бързия влак от София до Белград Още »
Банкеръ Daily

"Системата ни убива" ще се яви с партията на Манолова на вота

"Мая Манолова беше през цялото време до нас. Не ни изостави дори когато се разграничихме от нейната партия", обясни Нели Димитрова от "Системата ни убива" Още »
Банкеръ Daily

Взрив на автомобил уби дъщерята на идеолога на "руския свят"

Александър Дугин е известен като философ и консервативен публицист, един от изявените автори и застъпници на идеологията за "руския свят" и на неоевразийството Още »
Банкеръ Daily

Съдбата на евтиното 9-еврово германско билетче виси на косъм

14 млрд. евро ще струва на хазната билетчето от 9 евро за срок от една година, пресмята германският финансов министър Кристиян Линднер Още »
Банкеръ Daily

„Трите хаш“ прокарва президентска република

На президента му се усладила изпълнителната власт, към която се домогвал чрез назначените от него служебни правителства. Още »
август 2022
пон
вт
ср
чет
пет
съб
нед
29
30
31