Банкеръ Daily

Конгресменка предлага санкции за България заради Македония

Това е нещо много ефективно, особено ако българите продължават да създават пречки и излъчват негативизъм, твърди Клаудия Тени. Още »
Банкеръ Daily

Да си спомним за италианския революционер в модата – Нино Черути

Нино Черути дава път на младия дизайнер Джорджо Армани Още »
Банкеръ Daily
Спортът за мирни цели:

Прокуратурата и МВР да си направят турнир по дартс!

Камарата на следователите предложи на премиера Кирил Петков да си спретнат благотворителен турнир по шахмат, за да покажат че институциите в България могат да си... Още »
Банкеръ Daily
Булгаргаз:

Ако връзката с Гърция не тръгне до 1 юли, ни чакат санкции

Всяко отлагане на въвеждането в експлоатация на газопровода IGB поставя „Булгаргаз“ ЕАД и България във все по-неблагоприятна позиция, се казва в позиция на компанията. Още »
Банкеръ Daily
Надежда Йорданова:

На финала сме с ключови промени в съдебната система

Работи се по сигнали, в които има достатъчно аргументи да се иска отстраняването на главния прокурор Иван Гешев, заяви министърът на правосъдието. Още »
Банкеръ Daily

Обратим ли е демографският срив у нас?

Това, че хората мигрират и не искат да раждат, се дължи на една единствена причина – че не виждат своето бъдеще в България, коментира доц. Григор Сарийски от БАН.  Още »
Банкеръ Daily

Ваксинационно лицемерие

Ако трябва да слушаме нашите водачи и нашите модели на подражание, то какво казаха народните избраници на онези, въстанали срещу сертификата? Каза им: "Ние сме... Още »
Банкеръ Daily

Вълка ще гори боклуци насред Дунавската равнина

Бизнес съратникът на Ахмед Доган - Румен Гайтански, ще строи инсинератор, маскиран като „енергоизточник за нуждите на производството на каменна вата“ Още »
Банкеръ Daily

Петков към РСМ: Не идвам с анекс към Договора за приятелство

Имам готовност за ново начало, което ще бъде по-динамично, по-практично, освободено от досегашните декларативни стремежи, заяви премиерът преди посещението в Скопие. Още »
Банкеръ Daily
Миналото на ББР не спира да я преследва

Сметната палата отново се прицели в държавната банка

Според изпълнителният директор на ББР Владимир Георгиев от провизираните през 2021 г. над 200 млн. лева, начислените по антикризисните правителствени програми провизии... Още »
Банкеръ Daily

Математик прогнозира по 70 000 нови случая за ден през февруари

Официалната статистика сега сочи, че дневно новозаразените са 7 хиляди души, на практика обаче те са поне седем пъти повече, смята Огнян Кунчев. Още »
Банкеръ Daily

Руският посланик в САЩ: Намираме се на ръба на пропастта

руската страна очаква писмени отговори от Вашингтон и Брюксел на проектите си за споразумения в сферата на сигурността, каза Анатолий Антонов. Още »
Банкеръ Daily

Петков: Дали Гешев се поглежда в огледалото?

Случаят с изнесената от Сотир Цацаров класифицирана информация вероятно ще бъде предаден на прокуратурата, смята премиерът. Още »
Банкеръ Daily

Проф. Аргирова: Пандемията върви към приключване

Това вероятно ще е последният или предпоследният вариант, след което действително ще можем да се върнем към нормалния си начин на живот, смята професорката. Още »
Банкеръ Daily

Джокович загуби делото, депортират го от Австралия

Така сърбинът ще бъде депортиран и няма да вземе участие в Откритото първенство на Австралия, което започва утре в Мелбърн. Още »
Банкеръ Daily
Икономистът Георги Ангелов пред „БАНКЕРЪ“:

Политическата нестабилност не пречи, даже помага

Идеите за висок дефицит в Бюджет' 2022 са учудващи. Пари в бюджета има толкова много, че правителството не може да ги похарчи.
Как „Газпром“ отприщи енергийната революция в ЕС. Интерконекторът с Гърция щеше да се изплати за половин година. Има достатъчно причини токът да поевтинее. Още »
януари 2022
съб
нед
пон
вт
ср
чет
пет
29
30
31