Банкеръ Daily

Божанов с предложение как да се спрат "чадърите" над нарушители

Всички данни, записи, актове, фишове и наказателни постановления на нарушители на пътя да бъдат публикувани, предлага министърът на електронното управление. Още »
Банкеръ Daily

Атина е възмутена от турска карта с териториални претенции

Лидерът на националистите, участващи в управлението на Турция, се снима с картата, на която Крит и още много гръцки острови са турски. Още »
Банкеръ Daily

Последната ковид вълна в Гърция е най-заразната досега

Подвариантът BA.5 на варианта Омикрон на КОВИД-19 се предава с изключително бързи темпове и има сериозни симптоми, каза професорът по пулмология Никос Дзанакис. Още »
Банкеръ Daily

Румен Радев отива на посещение в Черна гора

Българският президент ще бъде посрещнат с официална церемония от черногорския си колега в президентския дворец в историческата столица Цетине. Още »
Банкеръ Daily

Стокообменът между България и Бавария формира 17.7% от търговията ни с Германия

Заместник-министърът на иновациите и растежа Десислава Бонева е определена за председател на българската част на Постоянната междуправителствена комисия... Още »
Банкеръ Daily
Кирил Петков:

С всеки час от управлението ни си връщаме "Капитан Андреево"

Благодарение на усилията на правителството от тук нататък в държавата ще влизат допълнително почти 50 млн. лв. на година. Отне ни само 6 месеца, за да постигнем всичко... Още »
Банкеръ Daily

Диалог с Буцефал* на кръстопътя

Каквото и да правим, все ще бъдем обвинявани от комшиите ни от Северна Македония, че им готвим "българизация" и че ще им крадем историческите герои. Още »
Банкеръ Daily

Мирчев: Не можем да направим правителство с ГЕРБ, категорично!

"Демократична България" не влезли с желание "в тази коалиция с БСП", но иначе нямало как да има кабинет на Кирил Петков, заяви депутатът от ДБ. Още »
Банкеръ Daily
Депутатът от „Продължаваме Промяната” Венко Сабрутев пред БАНКЕРЪ:

Политическата криза може да ни струва 13 милиарда

Опозицията внушава, че премиерите определят цените на горивата. В крайна сметка обаче крайната цена в диверсифицирания микс ще е по-ниска от тази на „Газпром“. Колкото... Още »
Банкеръ Daily

Увеличават се кандидатите за наследници на Борис Джонсън

Парламентарният Комитет 1922 на Консервативната партия ще изготви идната седмица точни правила и график за надпреварата, Още »
Банкеръ Daily

БАБХ отхвърля на "Капитан Андреево" по 22 т храни на ден

За юли 2021 г. няма нито една отхвърлена партида, нито един отхвърлен килограм стока, не е върната от границата и не е предложена за унищожаване, каза зам.-министърът... Още »
Банкеръ Daily

Опасно за „Живот”-а!

Банки се „възползват” от екзалтацията ви при подписване на кредита
Застраховката "Живот" покрива плащанията при смърт, инвалидност и болест, а вече и при прекратяване на трудов договор по взаимно съгласие. Още »
Банкеръ Daily

Япония гласува за парламент два дни след убийството на Абе

Фаворит е Либерално-демократическата партия, от която бе убитият експремиер, следвана от обявяващата се за "будистка демокрация" партия "Нова Комейто". Още »
Банкеръ Daily

Втори ден прокурорите избират представители във ВСС

Във вчерашния ден трима кандидати успяха да съберат достатъчно гласове, за да станат членове от прокурорската квота. Остава още едно място, за което ще се борят петима... Още »
юли 2022
пет
съб
нед
пон
вт
ср
чет
29
30
31