Банкеръ Daily
Първият вицепремиер на Северна Македония:

С исканите конституционни промени българите признават македонската нация и език

Това действие най-накрая поставя граница между македонския и българския народ, общността на българи в Северна Македония е от не повече от 3500 граждани, заяви Артан... Още »
Банкеръ Daily
Дмитрий Медведев:

Тласкането на Русия към разпад е "шахматна партия със смъртта"

Това са мръсните сънища на англосаксонските извратеняци, които заспиват с тайната мисъл за разпадането на нашата държава, мислейки как да ни раздробят на парчета,... Още »
Банкеръ Daily

Военният съд скри оправдателна присъда на Кадурина

Дерматоложката е обвинена за източване на повече от 7 млн. лева Още »
Банкеръ Daily

Франция: За нас газопроводът през Пиренеите не е приоритет

Тази седмица министърът на енергетиката на Испания разкритикува нежеланието на Франция да подкрепи изграждане на трета газова връзка между двете страни, за да се... Още »
Банкеръ Daily

АМ "Тракия" е частично наводнена, движението е в едната лента

Материалните щети след наводнението са големи, очаквам държавата да помогне с каквото може, каза в село Каравелово президентът Румен Радев, след като посети... Още »
Банкеръ Daily

Варшава: Германия иска колониален контрол над Полша

Парите от Плана за възстановяване са използвани да повлияят на резултата от изборите, което е цинична игра от страна на Европейския съюз, заяви правосъдният министър... Още »
Банкеръ Daily

Украйна е готова да изнася електроенергия за Германия

Благодарение на нашите атомни електроцентрали ние в Украйна разполагаме с достатъчно електроенергия, заяви украинският министър-председател Денис Шмигал, който днес ще... Още »
Банкеръ Daily

Пеканов: Евросредствата да се насочват към демографските проблеми

България настоява за общоевропейско решение на енергийната криза, каза вицепремиерът за европейските средства в Прага на заседание на министрите, отговарящи за... Още »
Банкеръ Daily

За "докторския" рекет по Черноморието лечение няма

Масова практика е по кабинетите в общинските болници да виси едно строго предупреждение: „Не работим със здравната каса!“ Още »
Банкеръ Daily

Шарл Мишел: Лайен закъсня с намаляването на цените на енергията

Не бих искал на следващата среща на лидерите на Г-20 през октомври да говорим за същите неща, които обсъждахме през март, май и юни, заяви председателят на Европейския... Още »
Банкеръ Daily

САЩ още не са дали виза на Лавров за сесията на ООН в Ню Йорк

според Вашингтон американските власти имат право да отказват визи заради "националната сигурност, тероризъм и по външнополитически съображения". Още »
Банкеръ Daily
Иван Демерджиев:

Ще се проверява за незаконна сеч, довела до наводненията

В с. Богдан все още има непроверени къщи, това ще стане след оттеглянето на водата. Няма загинали при бедствието, няма и сериозно пострадали, каза вътрешният министър. Още »
Банкеръ Daily

В Москва започна траурната церемония за Горбачов

Сравнително по-скромната погребална церемония, която не е държавно погребение, отразява сложното отношение на Кремъл към наследството на последния съветски лидер. Още »
Банкеръ Daily
Георги Тодоров, служебен министър на електронното управление пред "БАНКЕРЪ":

Служебното правителство ще сведе нерегламентирания вот до нулата

След година и половина ще тестваме дистанционно гласуване. Електронното вписване по настоящ адрес за вота вече е възможно Още »
септември 2022
чет
пет
съб
нед
пон
вт
ср
22
23
24
25
26
27
28
29
30