Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

ПРОДАДОХА ГЛАВПРОЕКТ ЗА 1.25 МЛН. ЛЕВА

Стройинвест 2003 ООД, София, спечели търга с явно наддаване за продажбата на Главпроект ЕООД с цена от 1.25 млн. лева. Петдесет на сто от сумата ще бъде преведена на сметка на Агенцията за приватизация в деня на подписване на договора, а остатъкът - до 20 дни след това.Предметът на дейност на Стройинвест 2003 е строителство, сделки с недвижими имоти, вътрешна и външна търговия, хотелиерски, туристически и рекламни услуги. Нейни собственици са Здравко Матлиев и Явор Бояджиев, по-известни с фирмата си Макси център АД. Главпроект пък се занимава с научни изследвания и проектиране. Друга част от дейността му е свързана с благоустройство, озеленяване, инженерна инфраструктура, посредничество и инвестиции.Останалите участници в търга бяха - Българска индустриална и търговска корпорация, чиито шефове са Хараламби Анчев и Пирин Атанасов (съответно председател на НС и изпълнителен директор на Българска холдингова компания), Ефектен унд Финанц - България ЕАД, която купи Ален мак, както и Тони Цветков. Началната тръжна цена бе 700 хил. лв., а стъпката на наддаване - 50 хил. лева.Предстои сделката да бъде одобрена от надзорния съвет на Агенцията за приватизация.

Четете още

Банкеръ Daily

Покриват загубата на Юнайтед пропъртис с бъдещи приходи

Общото събрание на акционерите на Юнайтед пропъртис АДСИЦ - София, проведено на 23 октомври, е решило отчетената за 2008 г. загуба, в размер на 92 150.65 лв., да бъде... Още »
Банкеръ Daily
Корман Исмаилов:

ДПС срина КТБ, а Местан няма да възкръсне в политиката

"Не знаеше ли Местан, че Пеевски е креатура на Доган и двустранната им зависимост е толкова голяма, че надали някой може да каже кой от кого повече зависи към днешна... Още »
Банкеръ Daily

БНБ свали основната лихва до 0.00%

Тя е рекордно ниска за България за всички времена Още »
Facebook logo
Бъдете с нас и във