Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

Пет пъти повече общуване със SMART план от VIVACOM

Специално за Коледните и новогодишните празници "Виваком" подарява на потребителите възможността да общуват пет пъти повече с тарифните планове SMART. От първи декември до края на януари Smart S/M/L ще включват удвоени минути за разговори към всички мрежи в страната и три пъти повече мегабайти мобилен интернет на максимална скорост. Цените на абонаментите се запазват на същите нива, а ексклузивните условия ще важат за целия срок на договора. Така например за сумата от 17.99 лв. на месец с план Smart S клиентите на мобилния оператор ще получат 1 500 национални минути и 2250 МВ интернет на максимална скорост. Средният вариант - Smart M, пък ще осигурява 3000 минути и 4500 МВ само за 23.99 лв. на месец. А за тези, които обичат да комуникират непрестанно, Smart L дава 8000 минути и 12 000 МВ за 29.99 лв. месечен абонамент.

Коледните промоции продължават и при плановете за мобилен интернет i Traffic M/L/XL. През следващите два месеца те ще предлагат до четири пъти повече мегабайти за сърфиране на максимална скорост. I-Traffic M вече включва 8000 МВ, i-Traffic L - 28 000 МВ, а i-Traffic XL - 48 000 МВ.

От изгодните условия на Smart и i-Traffic могат да се възползват всички нови или настоящи клиенти на VIVACOM. Потребителите ще имат възможност да се насладят на още повече време за разговори и сърфиране в мрежата през целия срок на договора си. В допълнение към това офертите се комбинират с преференциални цени за мобилни устройства. С тях всеки ще може да се сдобие с мечтания смартфон или таблет още преди празниците. Или пък да зарадва най-близките си хора с желаните подаръци.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във