Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

Обществени поръчки

БНР дава 36 млн. лв. за излъчване на програмите си

За радиоразпръскването на програмите на Българското национално радио трябва да се провеждат обществени поръчки, това гласи решение на КРС от 21 юли 2008 година. По тази причина държавната медия е обявила търг, чийто бюджет е 36 млн. лева. Според документите парите са достатъчни за подписването на петгодишен договор за излъчване. Дружествата, които биха могли да изпълнят тази услуга, са поканени да представят офертите си до 8 февруари. 

 

Нов ОУП за Рудозем

Местната управа на Рудозем е обявила конкурс за изработването на нов Общ устройствен план за територията на общината. Начинанието е оценено на 157 881 лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 25 месеца. Кандидатите могат да заявят своето участие в надпреварата до 20 януари. 

 

Близо 3 млн. лв. дава НОИ за поща

Бавното навлизане на електронните услуги у нас продължава да ни струва скъпо. Националният осигурителен институт например се готви да похарчи 2 959 200 лв. за пощенски и куриерски услуги. При това парите ще стигнат за не повече от две години, което прави средно по 123 хил. лв. на месец за изпращането на писма и пратки. Шести февруари е срокът за получаване на оферти или на заявления за участие в търга. 

 

Митниците си търсят GSM-оператор

Обществена поръчка за избор на оператор за предоставяне на фиксирани гласови телефонни и факс услуги чрез обществена фиксирана далекосъобщителна мрежа е обявила Агенция "Митници". Целта е да сключи 49- месечен договор с някой оператор. Прогнозният бюджет е 444 хил. лева. Оферти ще се приемат до 3 февруари.

Facebook logo
Бъдете с нас и във