Банкеръ Weekly

Свят

Вивиан Рединг отговаря на въпроси в социалните мрежи

Зам.-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг ще участва в онлайн дебат с европейските граждани, съобщиха от пресцентъра на Европейската комисия. Онлайн дебатът ще се съсътои на 16 януари (четвъртък), като за участие всеки може да зададе своя въпрос в Туитър, Фейсбук или Гугъл + с #askReding и/или #eudeb8.

Евронюз ще избере най-интересните и предизвикателни въпроси от социалните медии, които ще получат отговор на живо от заместник-председателя на Европейската комисия. Дебатът може да бъде проследен на живо на 16 януари от 21.00 часа, българско време на следните интернет адреси: http://www.euronews.com/askredinghttps://www.youtube.com/watch?v=8YFcRTqcX-M. Дебатът е част от серията диалози с граждани, които заместник-председателят Вивиан Рединг и други членове на Европейската комисия, провеждат в цяла Европа през 2013 и 2014 г., обявени за Европейски години на гражданите.

Мненията на гражданите ще улеснят Комисията при изготвянето на плановете за бъдещи реформи на Европейския съюз и предстоящи промени на договорите, както и в бъдещите законодателни инициативи на Европейската коимисия. Една от основните цели на диалозите е и подготовката на изборите за Европейски парламент през 2014 година.

Facebook logo
Бъдете с нас и във