Банкеръ Daily

Съдби

Започнаха репетициите за мюзикъла "Оркестър без име"

Талантливи пеещи и свирещи артисти се събраха в сряда за първа репетиция на най-мащабния мюзикъл, правен някога у нас – Оркестър за име.

Организаторите съобщиха, че култовите реплики от едноименния емблематичен филм по сценарии на великия Станислав Стратиев ще оживеят на сцената на Арена Армеец на 1 ноември.

Под ръководството на режисьора на мюзикъла Борис Радев и в приповдигнато настроение, актьорите имаха възможност за първи път да влязат в роля и да изпитата магията, наречена „Оркестър без име“. Звездният състав включва едни от най-ярките и имените таланти, които ще се превъплътят в любимите образи на емблематичните и изключително забавни герои от вечната класика.

Вижте и участниците в спектакъла - в ролята на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема актьорът Станимир Гъмов. В ролята на легендарния бас-китарист на групата Павел ще влезе носителят на „Икар“ 2017 Филип Аврамов. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра ще видим актьорът Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев. Другарят Миташки ще бъде пресъздаден от хамелеона на българската сцена Николай Уремов, а ролята на колоритната Рени ще изиграе младата и очарователна певица Неделяна Христова – Нел. В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, специално участие ще имат и големият български артист Георги Мамалев и неповторимата Катерина Евро. Двамата споделят, че са изключително развълнувани от възможността отново да преживеят емоцията на един от най-обичаните филми у нас. В именития екип на спектакъла ще се включат още от най-големите таланти на родната сцена: Стефан Денолюбов (съпругът на Пепи), Божидар Попчев (Джани Леопарди), Деси Моралес (Пепи), Георги Спасов (Другаря Пешев). Заедно с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, публиката в „Арена Армеец“ ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във