Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

Берлускони се оттегля предсрочно


Италианският премиер-министър Силвио Берлускони, който упорито отказваше да напусне поста си, обеща да се оттегли преди изтичането на пълномощията му през 2013-а. Той направи неочакваното си изявление пред близки съратници от неговата партия Народ на свободата. Напоследък натискът върху Берлускони да подаде оставка става все по-силен. Освен че е обект на скандални компромати, църквата също премина в лагера на враговете му. Неотдавна кардинал Анджело Баняско заяви, че Италия се нуждае от прочистване на въздуха, отровен от разпуснатото поведение на политиците. А критиките от страна на бизнеса вероятно са показали на Берлускони, че е останал без съюзници.


nbsp;


Роби Уилямс пак напусна Take That


Роби Уилямс отново напусна групата Take That, към която се присъедини неотдавна, за да запише плоча и да осъществи турне. Всичко беше прекрасно. Разбирахме се отлично. Феновете пълнеха залите и бяха щастливи. Сега Роби отново ще прави солови записи и всичко се върна на мястото си - казва един от членовете на групата Гари Барлоу. Take That е създадена през 1990-а и Роби Уилямс е най-младият член на бандата. През 1995-а той я напусна, за да се отдаде на солова кариера. Слухове за завръщането му в групата се носят още от 2008-а, но това стана факт през 2010-а, когато музикантите записаха заедно албума Progress.


nbsp;


Кийра Найтли в Анна Каренина


Компанията Working Title Filmsзапочна снимкитепо екранизацията на романа на Лев Толстой - Анна Каренина. Режисьор на проекта е Джо Райт, който се прочу с филмите си Гордост и предразсъдъци, Изкупление, Солистът и Хана. Автор на сценария е Том Стопард, известен с творбите си Бразилия и Влюбеният Шекспир . Ролята на Алексей Каренин е поверена на Джъд Лоу. Във филма участват още Кели Макдоналд, Матю Макфейдън, Арън Джонсън, Емили Уотсън и други. Предполага се, че заснетата от Райт версия на Анна Каренина ще бъде готова през 2012-а.

Facebook logo
Бъдете с нас и във