Банкеръ Weekly

Съдби

Само факти

Доходно място


Челси Клинтън, дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън, влезе в съвета на директорите на интернет холдинга IAC/InterActive. На новата длъжност Челси ще получава 50 хил. долара годишно и ще стане собственик на акции на компанията за 250 хил. долара. По-рано дъщерята на бившия държавен глава се е трудила във фирмите McKinsey amp; Co. и Avenue Capital. Да припомним, че главният изпълнителен директор на IAC/InterActive, Бари Дилър, подкрепи президентската кампания на Бил Клинтън през 1992-а, а след това и кампанията на съпругата му, Хилари, през 2008-а.


nbsp;


Край на спора


Чарли Шийн и компанията Warner Bros постигнаха съглашение по делото за уволняването на актьора от популярния американски сериал Двама мъже и половина, което засега се пази в тайна. Той бе отстранен от снимачната площадка през март 2011-а заради неадекватно поведение. Актьорът пък се оплака, че продуцента Чък Лори непрекъснато го унижавал и обиждал. Така или иначе докато се снимаше в Двама мъже и половина Шийн получаваше над 1 млн. долара за серия, а след това подаде иск за 100 млн. долара. Създателите на сериала решиха да не търсят заместник на Чарли, а просто да убият неговия персонаж. В главната роля за новия сезон е поканен Аштън Къчър.


nbsp;


Сезария Евора се оттегли от сцената


Легендарната певица от Кабо Верде, Сезария Евора , обяви, че прекратява музикалната си кариера. Неотдавна 70-годишната изпълнителка посети Франция с намерението да даде серия от концерти. Тя обаче се почувствала толкова слаба, че в края на краищата решила да отмени всички ангажименти и да се оттегли от сцената. Напоследък здравето на Сезария Евора е силно влошено. През 2008-а тя получи инсулт след концерт в Мелбърн. А през май 2010-а се претърпя операция на сърцето операция в Париж и се наложи да отмени всичките си концерти до края на годината.

Facebook logo
Бъдете с нас и във