Абонамент

 

Абонирайте се за вестник "Банкеръ"

 

Времето за подновяванет на абонаментите настъпи. Бъдете част от семейството на вестник "Банкеръ".

 

Уважаеми читатели на вестник „Банкеръ“, остават броени дни до новата 2016 година и именно сега е времето, в което да ви приканим, да направите своя годишен абонамент за едно от най-престижните седмични издания в България.

Вестник "Банкеръ" публикува най-актуалните анализи и  информация в сферите на финансите и застраховането, бизнеса и икономиката, политиката и управлението. Като комплимент за нашата аудитория вестник "Банкеръ" издава на всеки три месеца списанието за лайфстайл Banker Special . В него може да намерите полезна информация за вашето хоби и свободно време, както и интересни факти и откровения лично от успели бизнесмени и дипломати в страната.

Освен това съвсем от скоро нашата медия започна да издава и приложения към седмичното си издание. Всяко от тях е посветено на отделна тематика. Вече на пазара са пуснати Banker Energy и Banker Mobile. Очаквайте поредицата за 2016 година.

Информираме ви, че може да се направи и абонамент за нашият сайт www.banker.bg. Всички статии в Banker daily са достъпни напълно безплатно. Освен това статиите на вестник "БАНКЕРЪ" и Banker Special ще могат да се четат в сайта ни, само срещу безплатна регистрация.

Очакваме вашите заявки в най-кратки срокове. Припомняме ви, че абонаментите могат да се сключват не само за цяла календарна година, но и за период по ваш избор.

Две от възможностите, които ви предлагаме са следните:


  • 52 лева за период от шест месеца;

  • 104 лева за период от една година.

Банковата сметка, по която можете да се направи абонамент е:

БАНКЕР ООД

IBAN: BG35RZBB91551031673400

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕНБАНК ЕАД

 

Пожелаваме ви весели празници!