Абонамент


Уважаеми читатели на вестник „Банкеръ“, 2018 година вещае голяма динамика във всички сфери на финансовия, икономически и политически живот не само в страната, но и в цял свят. Именно сега е времето, в което да направите своя годишен абонамент за едно от най-престижните седмични издания в България.


Вестник "Банкеръ" публикува най-актуалните анализи и  информация в сферите на финансите и застраховането, бизнеса и икономиката, политиката и управлението. Като комплимент за нашата аудитория вестник "Банкеръ" издава на всеки три месеца списанието за лайфстайл Banker Special . В него може да намерите полезна информация за вашето хоби и свободно време, както и интересни факти и откровения лично от успели бизнесмени и дипломати в страната.

Освен това съвсем от скоро нашата медия започна да издава и приложения към седмичното си издание. Всяко от тях е посветено на отделна тематика. Вече на пазара са пуснати Banker Energy, Banker Mobile, Banker Auto, Banker Wine, Banker Engine и много други. Очаквайте поредицата за 2018 година.

Очакваме вашите заявки. Припомняме ви, че абонаментите могат да се сключват не само за цяла календарна година, но и за период по ваш избор.

Две от възможностите, които ви предлагаме са следните:

 

•    122 лв. вестник + списание Banker Special - за период от една година;

•    30 лв. списание Banker Special - за период от една година.

 

Банковата сметка, по която можете да се направи абонамент е:

БАНКЕР ООД

IBAN: BG35RZBB91551031673400

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕНБАНК ЕАД