Банкеръ Daily

Спорт

Стадион „Юнак“ се превръща в модерна фензона за Световното по футбол

Министерството на младежта и спорта, Национална спортна база ЕАД и компанията „Файв пойнт“ ще превърнат стадион "Юнак" в специална и изцяло модернизирана фензона за предстоящите мачове от Световното първенство по футбол от 14 юни до 15 юли в Русия. Официалното откриване на фензоната ще бъде в 17 часа утре, 14 юни, когато е и откриването на Световното първенство в Русия.

Българските фенове ще имат възможност да наблюдават срещите от  Мондиал 2018 на огромен LED екран от 100 квадратни метра. Фензоната разполага с трибуни с 1600 седящи места. Запалянковците ще могат да използват столове, маси и шезлонги непосредствено пред огромния екран, а за още по-добро настроение са осигурени зони за храна и напитки.  Удоволствието ще се подсилва  и от естествената зеленина на Борисовата градина.

Входът за фензоната е безплатен. Работното време е от 12:00 до 00:30 часа. Желаещите да посетят фензоната ще могат да използват местата за паркиране около националния стадион „Васил Левски“, както и метрото, което се намира в непосредствена близост. Има и специален паркинг за велосипеди. В зоната ще има и безплатен Wi-Fi.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във