Банкеръ Weekly

Спорт

ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ

Милан просто не може да откаже предложените за бразилската суперзвезда Кака 70 млн. евро, призна директорът на клуба Адриано Галиани. Италианците потвърдиха, че са склонни да приемат офертата на Реал (Мадрид) за играча и остава само да се доуточнят условията. Причините за решението ни са чисто икономически, не може да откажем такава сума, каза Галиани. Челси предлагаше с цели 20 млн. повече за бразилеца, но той самият не желае да играе в Англия.

Националният отбор на България по футбол се смъкна три позиции в месечната ранглиста на ФИФА и вече е 23-и, изпреварен от Шотландия и Сърбия. На първо място в класацията остава европейският първенец Испания, следват Холандия, Германия, Италия и Бразилия.

Дванайсет милиона лева са дали до момента новите собственици на ЦСКА за покриване на заварени дългове на клуба, обяви единият от шефовете на Титан Димитър Борисов пред 7 дни спорт. Според него през последните месеци непрекъснато изниквали нови и нови искове, неспоменати по време на преговорите с Александър Томов. Заради неочакваните разходи клубът няма да разполага с много средства за лятна селекция и ще попълни състава предимно с юноши от собствената си школа, потвърди Борисов.

Седем хиляди лева струвало уреждането на победа в третата дивизия на българския футболен шампионат - В група, обяви кметът на Симитли и президент на местния Септември Апостол Апостолов - Поли. Той твърди, че му е предлаган подкуп от Малеш (Микрево). Някогашният футболен съдия увери, че вече е предоставил на прокуратурата множество доказателства за корупция в югозападната група.

Мъжкият тим на Лукойл Академик спечели за седми пореден път шампионската титла на България по баскетбол, след като надделя с 3:1 победи във финала над Евроинс Черно море. Американецът Уили Дийн бе избран за най-полезен играч в плейофите.

Представителят на Тринидад и Тобаго Джак Уорнър беше преизбран за президент на Футболната конфедерация на Северна, Централна Америка и Карибите (КОНКАКАФ). Функционерът, който е вицепрезидент на ФИФА, спечели изборите без особени усилия - други кандидати нямаше.

Facebook logo
Бъдете с нас и във