Банкеръ Daily

Пари и пазари

Изравнителните сметки за парно и топла вода вече са достъпни

Изравнителните сметки за парно и топла вода за изминалия отоплителен сезон вече са подадени от топлинните счетоводители към "Топлофикация София" ЕАД. Те са достъпни на интернет страницата на дружеството, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане от днес.

От дружеството съобщиха, че всички абонати, които имат суми за получаване, могат да изберат най-удобния вариант да ги вземат обратно - по банков път или на каса на "Топлофикация София". Сумите могат да бъдат оставени и за покриване на следващи сметки. За да улесни своите битови и бизнес клиенти, дружеството предоставя възможност, сумите за връщане да бъдат взети обратно и без да се посещават центровете за обслужване на клиенти на "Топлофикация София".

Потребителите, които желаят да ги получат по банков път, трябва да попълнят заявление, което е налично на адрес - www.toplo.bg. Абонатите, които предпочитат да получат парите си в брой, могат да го направят във всички центрове за обслужване на клиентите. Това е в правомощията само на титуляра на партидата или на официално упълномощено лице.

"Топлофикация София" ЕАД напомня, че дружеството може да възстановява суми на онези клиенти, които нямат просрочени неплатени сметки. Сумите за доплащане, заедно с месечните сметки за топла вода, могат да бъдат внесени във всеки център за обслужване на клиентите или по безкасов път, онлайн чрез ePay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във