Банкеръ Daily

Пари и пазари

Hopбepт Mиcбpaндт e нoвият изпълнитeлeн диpeĸтop нa Віllа Бългapия

Норберт Мисбрандт е новият Изпълнителен директор на BILLA България, съобщават от компанията.

Мисбрандт започва кариерата си в BILLA ЦИЕ през септември 2011 г., след като е заемал позицията на Изпълнителен директор в Lidl Румъния. Той преминава през позиции като Главен оперативен директор в BILLA Румъния и BILLA Хърватия. През 2014 г. заема длъжността Изпълнителен директор в BILLA Хърватия. През април 2017 г. се мести в Прага и оттогава е Главен оперативен директор в BILLA Чехия.

От 1 април 2019 г. г-н Мисбрандт поема ръководството на BILLA в България заедно с останалите членове на Борда на директорите – Албена Георгиева, Главен оперативен директор, и Ваня Динева-Странджева, Финансов директор на BILLA България.

BILLA е първата международна верига супермаркети, стъпила на българския пазар през 2000 г. В момента веригата е лидер по брой магазини в България със 124 обекта в 38 града. Плановете на компанията са фокусирани върху продължаване на експанзията и през следващите години. През 2019 г. BILLA подготвя откривания на ключови локации, включително и в столичните молове The Mall и Paradise Center.

Facebook logo
Бъдете с нас и във