Банкеръ Daily

Общество и политика

Слави Трифонов: Кошлуков вижда в огледалото КОЙ

Телевизионният водещ Слави Трифонов публикува в социалните мрежи свой коментар за скандалите, които разтресоха БНТ. В основата им е програмният директор Емил Кошлуков и екипа на предаването "Денят започва с култура". 

"Денят на Емил Кошлуков не започва с култура, а започва с поглеждане в огледалото. А там Кошлуков вижда...КОЙ?", коментира шоуменът Трифонов.

Според него БНТ шефът Кошлуков и неговите отражения в огледалото имало проблем, не с рейтинга на предаването „Денят започва с култура“ , а с избора на теми и гости.

"Другата истина е, че бившият програмен директор на партийната и пропагандна телевизия „Алфа“ е искал да напомни на екипа на „Денят започва с култура“ неотдавнашния съвет на бившия, забележете - културен министър - Вежди Рашидов. А именно – да не иронизират непрестанно държавата, на чиято ясла са техните заплати. Пределно ясно е на чия ясла е заплатата на Кошлуков. И той е всеотдаен в своята роля да застави всички в БНТ, ако трябва и Педя човек лакът брада, да се подчиняват безрезервно на волята на тия, които пълнят Кошлуковата ясла", коментира още Трифонов.

Той подкрепи екипа на "Денят започва с култура", който излезе заедно с граждани на протест пред сградата на БНТ, както и другите им колеги от телевизията: 

"Първо, разбрах, че сте потърсили подкрепа от СЕМ. Не я търсете, те са част от играта. И второ, вие не сте на яслата на някой банкер, на собственик на кафеви медии или на партиен лидер – вашите заплати ги плащаме всички български граждани. И ги плащаме, за да бъдете свободни. Колеги от БНТ, на всяка цена бъдете свободни!“

Facebook logo
Бъдете с нас и във