Банкеръ Daily

Общество и политика

Радан Кънев призова Валери Симеонов да излезе в опозиция

Думите на Валери Симеонов привличат внимание. Забелязвам, че дори предизвикват уважение - у нас малцина политици се осмеляват да предизвикат Кремъл. Така заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев се изказа за твърденията на вицепремиера Симеонов за Русия и посещението на руския патриарх Кирил в България. 

Според Кънев обаче тези думи нямали никаква стойност на фона на съпредседеля на "Обединени патриоти" Волен Сидеров, който от чуждоугодничество отричал историята на Възраждането.

"Нямат никаква стойност на фона на съпредседателя на Валери, г-н Каракачанов, който подчини българската авиация на Москва по начин, по който и БСП не се е осмелявала. И който върви съзнателно и целенасочено към ликвидиране на отбранителната способност на Българската армия като член на НАТО...", коментира още Радан Кънев в социалните мрежи. 

"... И преди всичко нямат никаква стойност на фона на Министър-председателя г-н Борисов, който подготвя загробване на бюджета и енергетиката ни през реанимация на кражбата "Белене", добави зам.-шефът на ДСБ.

В заключение Радан Кънев пише: 

"Sorry, Валери. Думите ти са песен за ушите, но те водят до едно-единствено възможно действие - оставка от МС и опозиция в НС. Всичко останало те поставя в ролята на мюре, което привлича вниманието, докато собствените ти ортаци ни грабят в съучастие с Кремълската мафия, срещу която говориш."

Facebook logo
Бъдете с нас и във