Банкеръ Daily

Общество и политика

Нинова: Намек за прокурорско погалване на вожда възпламени шайката

"За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички партии, за която няма значение кой е на власт, важно е да си на хранилката", коментира председателката на БСП Корнелия Нинова.

Нинова отново разкритикува управляващите за срива на Търговския регистър. "Изисква се огромен талант, за да успееш за десет дни да сринеш Търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната, да ти фалира клон на застрахователно дружество и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, след като си избил животните на хората, и да обявиш, че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 процента", посочи соцлидерката.

Тя се спря и на брифинга на ГЕРБ и изявленията на депутатите Тома Биков и Александър Ненков. "Вчера беше интересен ден. Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени до такава степен шайката, че забравиха какво казва един от тях през 2013 г.: "Дойде време да платим сметката за цирка, който ни осигури Бойко Борисов. Все по-често ще се сещаме за "Буда" и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит. Борисов трябва да лежи в затвора", отбеляза Нинова във "Фейсбук", явно цитирайки ексдепутата от ГЕРБ Антон Тодоров. 

И добави: "Ето за тези метаморфози, безпринципност, интереси, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме разговор и воля да ги спрем във "Визия за България"

Facebook logo
Бъдете с нас и във